GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Waarom u NMN supplement niet op Amazon moet kopen

waarom je nmn niet op Amazon moet kopen

Verschillende gezondheidssupplementen hebben de markt veroverd, omdat mensen zich nu meer dan ooit bewust zijn van hun gezondheid. Eén supplement dat erg populair is geworden, is de antiverouderingsmolecule die bekend staat als Nicotinamide Mononucleotide (NMN). Het supplement heeft veel klanten aangetrokken, omdat het wordt voorgesteld door David Sinclair, een bekende bioloog die bekend staat om zijn onderzoek naar veroudering aan de Harvard Medical School. Ontdek waarom u geen NMN-supplement op Amazon moet kopen

De meesten van ons gebruiken Amazon om hun supplementen te kopen, voornamelijk vanwege het gemak en de beschikbaarheid van goedkopere alternatieven. Maar hebt u ooit geprobeerd om de zuiverheid en betrouwbaarheid van dergelijke producten te controleren? Waarschijnlijk niet. Veel mensen proberen inderdaad niet uit te zoeken of een product overeenkomt met de beweringen van het bedrijf, en daarom zijn er bedrijven op de markt gekomen die nepsupplementen verkopen.

De realiteit van NMN beschikbaar op Amazon

Om consumenten bewust te maken van de realiteit achter elk NMN supplement dat Amazon vermeldt, heeft een dieetbedrijf een onderzoek uitgevoerd naar 22 NMN producten van Amazon. Verrassend genoeg waren de resultaten niet in het voordeel van de consument.

Slechts 3 van de 22 monsters bevatten NMN zoals geclaimd. 23% van de producten, d.w.z. 5 monsters, hadden ongeveer 88 – 99% van het geclaimde NMN-gehalte. Ongeveer 14 monsters (64%) hadden minder dan 1% NMN-gehalte, terwijl 3 monsters, die samen 14% van het totaal aantal geteste monsters uitmaken, geen NMN-gehalte hadden. Dit onthult dat bijna 78% van de NMN-supplementen die Amazon verkoopt niet de juiste dosis NMN bevatten en daarom geen gezondheidsvoordelen kunnen bieden.

Een ander onderzoek, uitgevoerd door Effepharm in samenwerking met ProHealth Longevity, liet vergelijkbare resultaten zien. Bijna 50% van de NMN producten had geen NMN gehalte, terwijl sommige slechts ongeveer 80% puur waren.

Redenen waarom u NMN niet op Amazon moet kopen

De belangrijkste reden waarom u moet vermijden om NMN supplementen op Amazon te kopen is dat er geen garantie is voor de zuiverheid en werkzaamheid van het product. Studies tonen aan dat verschillende bedrijven vervalste producten verkopen, en er is geen manier om de juiste te vinden. Behalve natuurlijk een test door een derde partij, wat niet voor elke koper haalbaar is.

Ten tweede kunt u er niet zeker van zijn hoe lang en hoeveel supplementen NMN Amazon in zijn fabrieken bewaart. In een interview zei David Sinclair dat NMN gekoeld bewaard moet worden om afbraak te voorkomen. En Amazon biedt geen koeling aan FBA-verkopers. Het supplement wordt dus niet onder koele omstandigheden bewaard totdat het bij u aankomt.

Ten derde is er geen manier om contact met hen op te nemen als u vragen heeft, omdat veel verkopers niet eens een website hebben.

En tot slot is er geen schaarste aan frauduleuze bedrijven op Amazon die valse analysecertificaten tonen om klanten te verleiden hun producten te kopen.

Wat u in plaats daarvan kunt doen

Bovenstaande discussie betekent niet dat u geen echte NMN op Amazon kunt vinden. Maar het is het beste om verder te kijken dan te vertrouwen op een NMN Amazon pagina. Zoek een bedrijf dat een officiële website heeft. Kijk of u het analysecertificaat kunt vinden en controleer de details. Een echt bedrijf zal reageren op vragen die u heeft. Bereken bovendien de gemiddelde prijs van NMN per gram door producten op de markt te bestuderen. Een product met een lage prijs voldoet misschien niet aan de normen.

NMN is een gezondheidssupplement en u moet uw gezondheid niet op het spel zetten. Wees dus waakzaam en zorg ervoor dat u het van een betrouwbare bron koopt.

Referenties

https://s23.q4cdn.com/937095816/files/doc_downloads/2021/Quantitative-Analysis-of-22-NMN-Consumer-Products-Oct-2021.pdf


https://www.nutraceuticalsworld.com/contents/view_breaking-news/2021-06-23/adulterated-nmn-supplements-are-of-major-concern-one-supplier-reports/


https://www.linkedin.com/pulse/where-buy-nmn-3-factors-consider-pgce-fitol-miinstlm-and-author


https://en.wikipedia.org/wiki/David_A._Sinclair

hoogwaardige supplementen  Liposomale technologie Gemaakt in de EU Door derden getest lab

Ervaar het leven ten volle want je verdient het beste! Probeer de supplementen van Purovitalis!

Share:

Picture of Purovitalis News

Purovitalis News

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro