GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Videos over Longevity

Een verzameling van wetenschappers en nieuwsitems in de media

Longevity nieuws van over de hele wereld

Er is een toename van het aantal opmerkelijke artikelen en video’s over verschillende onderwerpen die verband houden met een lang leven en gezond ouder worden, variërend van wetenschappelijke onderzoeksresultaten tot praktische tips en adviezen voor personen om hun algehele welzijn te verbeteren en hun kansen op een langer en gezonder leven te vergroten.

NMN hot item in Nederlands tv-programma JINEK

- PROF. DR. ANDREA BRITTA MAIER - ONDERZOEKER VEROUDERING

Tijdens een uitzending van het Nederlandse televisieprogramma JINEK besprak verouderingswetenschapper Andrea Britta Maier de potentiële anti-verouderingsvoordelen van het supplement NMN. Maier belichtte nieuw onderzoek dat is uitgevoerd naar het supplement, dat veelbelovende resultaten heeft laten zien bij het verbeteren van de celfunctie en het verminderen van tekenen van veroudering bij muizen. Hoewel er meer onderzoek nodig is om de effectiviteit van het supplement bij mensen vast te stellen, blijft Maier hoopvol dat NMN een waardevol hulpmiddel kan zijn in de strijd tegen veroudering.

Purovitalis heeft de exclusieve rechten op de videoclip van RTL.

NMN, NR, Resveratrol, Metformine & Andere Longevity Moleculen - Lifespan

- DR. DAVID SINCLAIR

In een recente aflevering van zijn podcast, “The Lifespan”, verdiepte Dr. David Sinclair zich in het onderwerp van de langlevende moleculen, waaronder NMN, NR en Resveratrol. Dr. Sinclair, een gerenommeerd onderzoeker op het gebied van veroudering, gaf inzicht in de potentiële voordelen van deze moleculen tegen veroudering en deelde zijn nieuwste onderzoek en bevindingen over hoe ze kunnen helpen leeftijdsgebonden ziekten te voorkomen en de levensduur te verlengen. Door zijn boeiende en informatieve presentatie gaf Dr. Sinclair de kijkers een kijkje in de toekomst van anti-verouderingsonderzoek, waardoor ze hoop en mogelijkheden kregen voor een langer en gezonder leven.

LONGEVITY Boeken

Aanbevelingen

We hebben een lijst samengesteld van must read Longevity boeken. Die u helpen meer te begrijpen over uw levensduur en gezondheid.

Longevity Blog

Gezondheid & Longevity Hacks

Vergroot uw kennis over gezondheid, levensstijl & supplementen in korte makkelijke te lezen blogs.

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro