GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €50

Purovitalis™

Verzending & Retouren

Bij Purovitalis streven we ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen die voor 23:00 worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Afhankelijk van uw locatie duurt het meestal 1-2 werkdagen voordat uw bestelling aankomt. Bestellingen die na deze tijd of in het weekend worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden.

Voor meer informatie over de status van uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice op support@purovitalis.com.

Verzendkosten

LandPrijsLevertijdGratis verzending vanaf
Nederland€3,95Binnen 24 uur*€50,00
België€3,951-2 dagen€50,00
Luxemburg€4,951-3 dagen€50,00

* Bovengenoemde tijden zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijk levertijd. Bestellingen op Zaterdag zullen maandag verzonden worden. Bij drukte of feestdagen kan het voorkomen dat onze vervoerpartners vertraging ondergaan.

Retourneren & Klachten

Wij willen dat u vertrouwen hebt in elke aankoop en wij willen u een uitstekende klantenservice bieden. Controleer uw zending zorgvuldig bij aankomst om er zeker van te zijn dat deze niet beschadigd is tijdens het transport.

30 dagen geld terug garantie

Als u niet tevreden bent met onze producten, kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van het product het volledige aankoopbedrag terugvragen. De klant is verantwoordelijk voor de retourzending.

In het geval van een defect vergoeden wij de retourkosten en zorgen wij voor een vervangend product of betalen wij de oorspronkelijke aankoopprijs terug.

FAQ

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om  contact opnemen.

We verzenden bestellingen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen die na 23:00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden maandag verzonden.

Je verzendkosten worden berekend en kunnen worden bekeken bij het afrekenen en zijn gebaseerd op de verzendoptie die je selecteert. We hebben verschillende opties waaruit je kunt kiezen om ervoor te zorgen dat je je bestelling ontvangt binnen een tijdsbestek dat voldoet aan je behoeften en budget. De verzendtijden zijn afhankelijk van de methode die je bij het afrekenen hebt geselecteerd.

Tijdens bepaalde seizoenen en verkoopperioden kan de levertijd langer zijn.

In je klantenaccount kun je zien hoe je bestelling vordert. Je kunt ook je adressen en betaalmethoden beheren. Je kunt nu meteen een account aanmaken door een wachtwoord in te voeren, account aanmaken.

Bij Purovitalis zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service aan u, onze gewaardeerde klanten. Om een soepele en efficiënte levering van pakketten te garanderen, bieden wij het gemak van het afleveren van pakketten op aangewezen toegangspunten wanneer u niet beschikbaar bent om ze in ontvangst te nemen op het opgegeven afleveradres. Het is echter belangrijk dat u ons beleid voor het ophalen van pakketten begrijpt en naleeft om ongemak of misverstanden te voorkomen.

Beleid voor het ophalen van pakketten:

Aangewezen toegangspunten:

 • Purovitalis biedt u de mogelijkheid om een aangewezen toegangspunt te kiezen (bijv. een lokale winkel of een afhaalcentrum) als alternatieve afleverlocatie voor hun pakketten.
 • U wordt geïnformeerd over de locatie van het toegangspunt en de openingstijden tijdens de kennisgeving van de pakketlevering door de vervoerder.

Kennisgeving van aankomst van pakket:

 • Na een geslaagde levering op het toegangspunt zal de vervoerder je via e-mail, sms of een ander communicatiemiddel van je voorkeur op de hoogte brengen, zoals aangegeven in de leveringsvoorkeuren op de website van de vervoerder.

Afhaalvenster:

 • Er wordt van je verwacht dat je je pakketten afhaalt bij het aangewezen toegangspunt binnen een redelijk tijdsbestek zoals aangegeven in de kennisgeving.
 • Het afhaalvenster wordt je duidelijk meegedeeld samen met de kennisgeving van de pakketlevering.

Niet afhalen en verbeurdverklaring:

 • In het geval dat u uw pakket niet afhaalt binnen het aangewezen afhaalvenster, zal het worden beschouwd als een niet-afhaling.
 • Purovitalis is niet aansprakelijk voor terugbetaling of vervanging van pakketten die niet binnen de gestelde termijn zijn opgehaald.

Verantwoordelijkheid voor pakketbeveiliging:

 • Zodra het pakket is afgeleverd bij het toegangspunt, gaat de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en staat van het pakket naar u over.
 • U wordt geadviseerd om uw pakketten onmiddellijk op te halen om verlies, schade of diefstal te voorkomen.

Uitzonderingen:

 • In uitzonderlijke gevallen, zoals geldige medische noodgevallen of onvermijdelijke omstandigheden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice om hun situatie te bespreken en mogelijke oplossingen te onderzoeken.

Hulp van de klantenservice:

 • Ons klantenserviceteam is beschikbaar voor vragen of problemen met betrekking tot het afleveren of ophalen van pakketten of toegangspunten.
 • U wordt aangemoedigd om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam voor hulp met betrekking tot hun pakketten.


Bij Purovitalis geloven we in transparantie en effectieve communicatie met u. Dit beleid voor het ophalen van pakketten is ontworpen om een soepel en betrouwbaar leveringsproces te garanderen en uw gemak te vergroten. Wij waarderen uw begrip en medewerking bij het naleven van dit beleid, waardoor wij u de best mogelijke service kunnen bieden.

Dit beleid kan naar goeddunken van Purovitalis worden gewijzigd. Eventuele updates of herzieningen zullen tijdig aan onze klanten worden meegedeeld. Door gebruik te maken van onze diensten gaan klanten akkoord met de voorwaarden in dit beleid.

We begrijpen dat een zoekgeraakt pakket frustrerend kan zijn. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

1. Controleer de afleverstatus:

Controleer de trackinginformatie van de bezorger. Soms kunnen er vertragingen optreden door onvoorziene omstandigheden. Wacht een paar dagen na de geschatte leverdatum om te zien of het pakket aankomt.

2. Neem contact op met de vervoerder:

Als de trackinginformatie aangeeft dat het pakket “verloren” is of als het gedurende langere tijd niet is bijgewerkt, neem dan contact op met de klantenservice van de vervoerder. Geef hen je trackingnummer en alle relevante details. Zij kunnen een onderzoek instellen naar de verblijfplaats van je pakket.

3. Neem contact op met de klantenservice van de winkel waar je de aankoop hebt gedaan (indien van toepassing):

Als je een aankoop hebt gedaan bij een specifieke verkoper of online winkel, neem dan contact op met hun klantenservice. Als dit niet van toepassing is op u, neem dan contact op met de klantenservice van Purovitalis.

4. Dien een claim in voor een verloren pakket:

Als de vervoerder bevestigt dat je pakket inderdaad zoek is, dien dan een verzoek in bij de vervoerder. Zij zullen je door de nodige stappen en vereisten loodsen. Houd alle relevante documenten of ontvangstbewijzen bij de hand voor de claimprocedure.

5. Controleer je afleveradres:

Zorg ervoor dat het afleveradres dat je tijdens de aankoop hebt opgegeven correct en up-to-date is. Soms worden pakketten verkeerd afgeleverd door onjuiste adressen.

6. Verzekerde zendingen:

Als je een verzendverzekering hebt afgesloten, controleer dan de voorwaarden om te zien of je in aanmerking komt voor een terugbetaling of vervanging. Dien indien van toepassing een claim in bij de verzekeringsmaatschappij.

7. Neem contact met ons op (indien verschillend van de vervoerder):

Als het pakket naar jou is verzonden door iemand anders dan jijzelf, informeer dan de afzender over het zoekgeraakte pakket. Mogelijk moeten zij met de vervoerder overleggen om het probleem op te lossen.

8. Wees geduldig tijdens het onderzoek:

Als je eenmaal een claim hebt ingediend of een onderzoek hebt ingesteld, wees dan geduldig tijdens het proces. Een onderzoek kan even duren, maar de vervoerder zal zijn best doen om het pakket te vinden of een oplossing te bieden.

9. Regelmatig opvolgen:

Blijf in contact met de vervoerder en/of purovitalis over de status van uw claim of onderzoek. Regelmatige follow-ups kunnen het proces versnellen.

10. Preventie voor toekomstige zendingen:

Overweeg in de toekomst te kiezen voor diensten met ontvangstbevestiging, handtekeningvereisten of pakketverzekering voor waardevolle items.

11. Blijf op de hoogte:

Blijf op de hoogte van alle informatie van de vervoerder of verkoper over het zoekgeraakte pakket. Zij kunnen contact met u opnemen met updates of oplossingsmogelijkheden.

Vergeet niet dat zoekgeraakte pakketten zelden voorkomen, maar als het toch gebeurt, zijn wij er om je tijdens het hele proces bij te staan. Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice van Purovitalis voor aanvullende hulp of problemen.

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

 • Gezondheid
 • Veroudering en verjonging
 • Interventies om veroudering tegen te gaan
 • Gerontologie
 • Innovatie in de geneeskunde
 • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro