GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Verdien nu €20 Purovitalis-krediet

Profiteer samen met jouw vrienden van Purovitalis! Deel de liefde door hen €20 Purovitalis-tegoed te geven en verdien €20 voor jezelf. Samen kun je de transformerende voordelen van Purovitalis ontdekken en beginnen aan een reis naar optimale gezondheid en vitaliteit. Mis deze ongelofelijke kans niet om jouw welzijn te verbeteren en te delen met je vrienden. Word vandaag nog lid van de Purovitalis-gemeenschap!

ONTVANG JOUW LINK PER E-MAIL

Vul jouw gegevens in en onthul jouw doorverwijslink.

VRIENDEN UITNODIGEN

Deel de link eenvoudig via Whatsapp en geef jouw vrienden €20 Purovitalis tegoed.

KRIJG €20 PUROVITALIS TEGOED

Zodra jouw vrienden via met jouw link hebben gewinkeld, ontvang je €20 Purovitalis tegoed.

Hier is een tip: deel de link gemakkelijk via WhatsApp en geef jouw vrienden €20 Purovitalis-krediet. Bovendien kun je voor elke vriend die via jouw link winkelt, tot €150 aan shoptegoed verdienen.

  Gratis verzending vanaf €35
 Meer dan 10.000 tevreden klanten
  Gemaakt in Nederland

 Voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro