GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Purovitalis Ervaringen
Echt en eerlijk

Purovitalis reviews

Als u op zoek bent naar echte en eerlijke Purovitalis beoordelingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na verloop van tijd zijn we er trots op dat onze klanten verliefd zijn geworden op onze producten en ons vertrouwen op onze reis om de beste supplementen voor een lang leven op de markt te leveren.

Bekijk wat Purovitalis klanten te zeggen hebben over onze supplementen en waarom ze Purovitalis kozen om hun gezondheid te verbeteren.

Ben je klaar om te bestellen?

Bekijk ons assortiment supplementen op

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro