Wat is NMN?

Purovitalis NMN

Wat is NMN?

Nicotinamide mononucleotide (NMN) is een molecuul dat van nature voorkomt in alle levensvormen. Het is al aanwezig in uw lichaam en wordt permanent gebruikt en verbruikt door al uw cellen. Net als nicotinamide riboside (NR), is NMN een alternatieve vorm van vitamine B3 (Niacine). NAD+ verhoogt de belangrijkste energiebron van het lichaam, brengt het circadiane ritme in balans, en maakt honderden enzymatische reacties mogelijk - waarvan vele veroudering vertragen.

NMN wordt gevonden in sommige gewone natuurlijke voedingsmiddelen, zoals broccoli en avocado, maar niet genoeg om uw voortdurende en toenemende vraag te ondersteunen. Broccoli, kool en avocado bevatten ongeveer 1mg NMN per 100g, veel minder dan de honderden milligrammen die uw lichaam elke dag nodig heeft.

De inname van Purovitalis Liposomal NMN in de ochtend en middag, werkt nauw samen met de energiecycli van uw lichaam voor een langdurige energievoorziening van uw cellen.

Weergegeven afbeelding van de NMN product familie, Liposomale NMN Druppels & capsules en het Zuivere NMN Poeder.

Product afbeeldingen van Liposomale NMN Druppels

Uitverkocht

Liposomal NMN Druppels

Purovitalis Liposomal NMN druppels zijn gemaakt met 99,9% pure β-Nicotinamide Mononucleotide ingekapseld in een natuurlijke liposoom voor een hogere en gerichte levering. Onze NMN is van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig getest door derden en vrij van zware metalen en pesticiden. Elk flesje bevat ongeveer 30 tot 60 porties en met de druppelaar kunt u gemakkelijk uw dagelijkse dosis onderweg veranderen.

Product afbeelding van Liposomal NMN Capsules

Sold out

Liposomalen NMN capsules

Purovitalis Liposomal NMN capsules zijn gemakkelijk mee te nemen, snel in te nemen en een geweldige optie voor degenen die onderweg zijn. Onze 99,9% zuivere NMN is uitvoerig getest door derden en is ingekapseld in een liposoom voor een hogere en gerichte levering. Elke fles bevat 60 capsules met 125mg NMN per capsule die gedurende de dag kunnen worden ingenomen voor een snelle en gemakkelijke consumptie.

Productafbeelding van Zuiver NMN-Poeder

Sold out

Puur NMN poeder

Purovitalis Pure NMN poeder is gemaakt van 99,9% β-Nicotinamide Mononucleotide, waardoor het een van de hoogste kwaliteit en zuiverste op de markt is. Bij elke productie zorgen we ervoor dat het grondig door een derde partij wordt getest op zuiverheid, zware metalen en pesticiden. Ons Pure NMN Poeder bevat ongeveer 30 tot 60 porties en wordt geleverd met een handige scoop om uw gewenste dosis te meten.

Wat maakt Purovitalis NMN zo speciaal?

Met 99,9% zuiverheid heeft onze NMN een van de hoogste zuiverheidsniveaus op de markt. Purovitalis premium kwaliteit NMN Druppels en Capsules bestaat ook uit gepatenteerde liposomale technologie. Liposomale NMN is een relatief nieuwe toevoeging aan de supplementen industrie. Zoals de naam al aangeeft, is NMN ingekapseld met liposomale technologie voor een beter gerichte levering. Met traditionele niet-liposomale supplementen, wordt slechts 20% daadwerkelijk geabsorbeerd door het lichaam. Met onze gepatenteerde liposomale technologie hebben we dit verhoogd tot meer dan 90% zonder verlies tijdens de levering.

Purovitalis vergeleken met andere merken. 99,9% zuiver NMN, liposomale technologie, 90% hogere absorptie, geen verlies tijdens de toediening.

Versterk uw lichaam met NMN

NMN wordt gebruikt om de vitale activiteiten van uw cel aan te drijven. Bijvoorbeeld het afstellen van uw energiebalans, en houdt uw lichaam in goede conditie. In wezen, door het verhogen van de hoeveelheid van een andere belangrijke molecule bekend als NAD+.

NAD+ is van vitaal belang voor honderden functies die uw cellen gezond houden, en speelt een krachtige rol op kritieke immuunroutes. NAD+ heeft het vermogen om DNA-schade en sirtuïne-genuitschakeling te herstellen die in verband worden gebracht met veroudering en een afname van de mitochondriale activiteit.

Wilt u meer weten?

Niemand van ons is een geboren wetenschapper en dit onderwerp kan moeilijk te begrijpen zijn. Als u denkt dat NMN u zou kunnen helpen maar u wilt meer weten, praat dan met een van onze gezondheidsadviseurs via chat of telefoon.

Het NAD+ niveau van je lichaam verhogen kan helpen.

Levenslange voordelen van NMN door het verhogen van uw NAD niveaus.  Kan helpen bij: DNA Reparatie, Geestelijke Gezondheid, Verhoogt Cellulaire Energie, Spierkracht, Voorkomt Obesitas, Gezond Verouderen

Blijf vitaal als u ouder wordt

Meer NAD+ is nodig om uw cellen te helpen herstellen en van energie te voorzien als u ouder wordt, dit helpt ons te begrijpen waarom NAD+ niveaus dalen met het ouder worden. Het nemen van NMN supplementen kan helpen uw gezondheid en levensduur te ondersteunen door het beschermingsvermogen van het lichaam te verhogen. Het omkeren van de natuurlijke achteruitgang die optreedt als u ouder wordt. Behoud van uw fundamentele aspecten van uw vitaliteit: energiepeil van lichaam en hersenen, geheugen en immuniteit.

  • Bevordert gezond ouder worden voor een vitale levensduur.
  • Ondersteunt de natuurlijke gezondheid van de hersenen.
  • Verhoogt uw cellulaire energieniveaus .
  • Natuurlijk cellulair herstel op zijn best.
  • Verbetert de spierkracht.
  • Verhoogt NAD+, dat helpt DNA-schade te herstellen.

Veel gestelde vragen over NMN

NMN supplementen zijn een van de meest populaire supplementen onder de longevity pathway nu er meer alternatieven beschikbaar komen. NMN heeft veel voordelen. Er kunnen echter vragen rijzen bij het kopen voor NMN.

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over NMN:

Wat is het verschil tussen NMN en NAD?

NMN (Nicotinamide mononucleotide) is een directe precursor van NAD+, ook bekend als Nicotinamide Adenine Dinucleotide, wat betekent dat het wordt gevormd door een opeenvolging van chemische processen. NAD+ is een molecuul dat in alle lichaamscellen wordt aangetroffen, hoewel het niveau ervan van nature afneemt naarmate we ouder worden. NMN wordt verondersteld een vitaal onderdeel te zijn in het verhogen van NAD+ niveaus in cellen. NMN kan relatief snel cellen in de darm, lever, alvleesklier en vetweefsel bereiken.

Wat is beter NMN of NR?

Twee bekende NAD+ precursoren zijn nicotinamide mononucleotide (NMN) en nicotinamide riboside (NR). NMN heeft een toegevoegde fosfaatgroep. Door de extra fosfaatgroep is NMN een groter molecuul dan NR. NMN is een directe precursor van NAD+. Voordat NR wordt omgezet in NAD+, moet het worden omgezet in NMN. In het bloed lijkt NMN stabieler te zijn. De voordelen van het verhogen van NAD niveaus zijn vergelijkbaar voor zowel NMN als NR. Als we kijken naar onderzoek dat is gedaan met NMN en NR, lijkt het erop dat NMN grotere en uitgebreidere effecten heeft dan NR. We doen momenteel meer studies om een betere vergelijking te kunnen maken.

Hoe neem je NMN in?

NMN kan oraal worden ingenomen, door inname van capsules, druppels of poeder, of door het toe te voegen aan een drankje of maaltijd. Onze Liposomale NMN wordt goed geabsorbeerd wanneer het wordt ingeslikt.

Op welke leeftijd kun je beginnen met het innemen van NMN supplement?

Wij raden aan NMN te nemen op de leeftijd van 35 jaar, omdat onze NAD+ niveaus zijn gedaald tot de helft van wat ze waren in onze jeugd als gevolg van de daling van de NAD-niveaus die optreedt met de leeftijd; als gevolg daarvan worden cellen en organen langzaam minder efficiënt.

Hoeveel NMN moet ik per dag nemen?

De juiste hoeveelheid NMN om in te nemen hangt af van een verscheidenheid aan factoren, waaronder de leeftijd van de persoon, gezondheid, en andere factoren. Studies hebben aangetoond dat oudere mensen boven de 60 die 250 mg NMN per dag kregen toegediend gedurende 6 of 12 weken hun spierkracht hebben vergroot.

Hoe lang duurt het voordat NMN begint te werken?

Onze Liposomal NMN wordt snel geabsorbeerd vanuit de maag in de bloedbaan en binnen 15 minuten uit de bloedbaan in de cellen vrijgemaakt. Het duurt een paar weken voor NAD+ om te beginnen met het vernieuwen van cellen met dagelijkse inname van NMN.

Is NMN veilig om in te nemen?

De wetenschappers doen uitgebreid onderzoek naar de eigenschappen, voordelen, dosering en effecten van NMN op de menselijke gezondheid. Tot op heden zijn er geen potentiële bijwerkingen van NMN gevonden. Er zijn veel klinische studies gaande en onderzoekers hebben voldoende vertrouwen in de positieve resultaten.

Recente studies tonen aan dat het innemen van 250 mg/dag NMN oraal gedurende 12 weken bij gezonde oude mannen veilig was, goed werd verdragen, en een significante verhoging van NAD+ en NAD+ geassocieerde metabolieten in het hele bloed gaf.

Leer meer over NMN bijwerkingen.

Heeft u meer informatie nodig?