Purovitalis Vitamin D3

Wat is vitamine D3?

Vitamine D3 is een in vet oplosbare voedingsstof die uw lichaam nodig heeft voor de opbouw en het behoud van gezonde botten. Dat komt omdat uw lichaam calcium, het belangrijkste bestanddeel van botten, alleen kan absorberen als vitamine D aanwezig is. Vitamine D regelt ook vele andere cellulaire functies in uw lichaam. Zijn ontstekingsremmende, antioxiderende en neuroprotectieve eigenschappen ondersteunen de gezondheid van het immuunsysteem, de spierfunctie en de hersencelactiviteit.

Vitamine D3 is een belangrijk bestanddeel van het menselijk lichaam dat via de voeding en andere aanvullende bronnen moet worden ingenomen voor het behoud van gezonde botten en de algehele gezondheid van het lichaam. Bij purovitalis garanderen wij u ongeveer de beste kwaliteit vitamine D3 die u ooit kunt krijgen.

Uitverkocht

Triple Encapsulated Vitamine D3

Purovitalis Liposomale Vitamine D3 Capsules met onze gepatenteerde drievoudige ingekapselde technologie. Naast de hoogste biologische beschikbaarheid op de markt, zorgt de drievoudige inkapseling voor een verlengde afgifte van vitamine D3. Elke fles bevat 60 porties waarbij elke capsule 25mcg vitamine D3 bevat.

Uitverkocht

Liposomal Vitamin D3 Druppels

Liposomale Vitamine D3 van Purovitalis is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en onze gepatenteerde liposomale technologie voor een betere en hogere absorptie. Vitamine D speelt een belangrijke rol in het helpen van uw immuunsysteem te functioneren en uw botten sterk te houden. Elk flesje wordt geleverd met een druppelaar om gemakkelijk uw dagelijkse dosis te beheren.

Is Vitamine D3 de ultieme immuunversterker?

Vitamine D heeft belangrijke functies naast die van calcium en bothomeostase, waaronder modulatie van het aangeboren en het zich aanpassende immuunsysteem. Het verschuift van een auto-immuun of overdreven naar een normale reactie. Vitamine D-tekort komt veel voor bij auto-immuunziekten en ontstekingsziekten. Vitamine D werkt echter niet ontstekingsremmend zoals andere xenostoffen (niet lichaamseigen) dat doen, maar reguleert onder andere de aard en de verhouding van verschillende immuuncellen in het lichaam. Al onze immuuncellen hebben vitamine D-receptoren en reageren op de verbeterende effecten van vitamine D, wat suggereert dat de gunstige effecten van suppletie met vitamine D-deficiënte personen met auto-immuun- of ontstekingsziekten verder kunnen gaan dan effecten op bot- en calciumhomeostase.

Wilt u meer weten?

Niemand van ons is een geboren wetenschapper en dit onderwerp kan moeilijk te begrijpen zijn. Als u denkt dat Vitamine D3 u zou kunnen helpen, maar u wilt er meer over weten, praat dan met een van onze gezondheidsadviseurs via chat of telefoon.

Vitamine D3 vitale kenmerken

Vitamine D3 speelt een belangrijke rol bij het verlengen van de levensduur, omdat het het immuunsysteem versterkt en helpt bij het bestrijden van ziekten.

Onderzoekers hebben aangetoond dat vitamine D3 helpt de kans op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten, griep, multiple sclerose, kanker, en cognitieve stoornissen te verminderen.

Het wordt ook nuttig bevonden tegen depressie door stress en angst te verminderen. Vitamine D3 heeft een rol bij het beheersen van de eetlust en ondersteunt zo gewichtsverlies en gewichtsbeheersing. Al deze vitale functies van vitamine D3 maken het een belangrijke vitamine voor de dagelijkse routine.

 • Ondersteunende rol bij de absorptie van calcium en fosfor.
 • Versterking van de botten en tanden. .
 • Kan nierziekten helpen voorkomen door het calciumgehalte binnen een bepaalde grens te houden.
 • Regelt de aard en de verhouding van verschillende immuuncellen in het lichaam.
 • Steeds meer wordt erkend dat vitamine D3 een belangrijke rol speelt bij de normale werking van de spieren.
 • Vitamine D3 wordt in de vorm van druppels samen met andere supplementen ook gegeven aan zuigelingen die borstvoeding krijgen, aangezien moedermelk een laag vitamine D3-gehalte heeft.

Waarom kiezen voor Purovitalis Vitamine D3?

Purovitalis biedt u de beste kwaliteit en 99,9% zuivere vorm van vitamine D3 in vergelijking met andere verkopers op de markt. We zijn zeer zeker over de kwaliteit van ons product omdat we gepatenteerde liposomale technologie gebruiken bij de productie van vitamine D3, deze technologie heeft de absorptie en beschikbaarheid van het product in het lichaam verbeterd.

Onze Vitamine D3 Capsules zijn drievoudig gecapsuleerd, wat een nog betere absorptie betekent. Op het moment van uitscheiding (lichaamsafval), wordt de Vitamine D3 beschermd door een drievoudige laag die respectievelijk Arabische gom, luteïne en olie bevat. Door elke inkapselingslaag valt de drievoudig ingekapselde Vitamine D3 langzamer uiteen in het bloedvat dan vrije Vitamine D3-medicijnen. De langzame afgifte van vitamin D3 helpt om het verlies van vitamine D3 door uitscheiding te verminderen en de biologische beschikbaarheid van vitamine D3 te verbeteren.

Veel gestelde vragen over Vitamine D3

Er zijn verschillende belangrijke functies van vitamine D3 die van cruciaal belang zijn voor de menselijke gezondheid. We hopen dat we u wegwijs hebben kunnen maken in de voordelen van vitamine D3. Maar er kunnen altijd meer vragen zijn.

Wat is Liposomale Technologie

Liposomale technologie is een speciaal proces dat wordt gebruikt voor een betere vrijgave, bescherming en transport van geneesmiddelen in de bloedbaan. Een liposoom is een minuscuul blaasje met een hoge mate van biocompatibiliteit en diversiteit in structuur en samenstelling, waardoor het wordt gebruikt voor het vervoer van verschillende soorten verbindingen, met name farmaceutische geneesmiddelen. Zij bevorderen het oplossen van actieve farmaceutische ingrediënten (API's) en beschermen de geneesmiddelen tegen externe degradatie.

Door de inkapseling van geneesmiddelen en andere producten met liposomen therapeutische index van het geneesmiddel kan worden verbeterd, omdat de dosis van het geneesmiddel krijgt een betere efficiëntie, en ook de bijwerkingen die kunnen optreden als gevolg van niet-invasieve toepassing kan ook worden overwonnen door het gebruik van deze technologie.

Wat is vitamine D3?

Vitamine D3, ook bekend als cholecalciferol, is een vetoplosbare vitamine die op natuurlijke wijze in het lichaam wordt aangemaakt bij blootstelling aan zonlicht, of wordt verkregen uit voeding en andere aanvullende bronnen.

Hoe neem je vitamine D3?

Vitamine D3 moet oraal worden ingenomen na overleg met een arts of gezondheidsspecialist. Het kan worden ingenomen in de vorm van capsules, kauwtabletten, of in vloeibare vorm na zorgvuldige doseringsbepaling. Het kan met of zonder dieet worden ingenomen, maar het is het beste om vitamine D3 na de maaltijd in te nemen, omdat het op deze manier het best wordt opgenomen.

Is vitamine D3 veilig?

Het innemen van een geschikte dosis vitamine D3 heeft geen schadelijke effecten. Voor kinderen tot de leeftijd van 12 maanden is 400 IE (Internationale Eenheden) en voor mensen van 1 tot 70 jaar 1000 IE de aanbevolen dosis. Een overdosering kan de volgende symptomen veroorzaken:

 • Misselijkheid
 • Braken
 • Zwakte
 • Constipatie
 • Slechte eetlust
 • Gewichtsverlies

Ondersteunt vitamine D3 uw immuunsysteem?

Vitamine D3 speelt een belangrijke rol bij de ondersteuning van het immuunsysteem. Er zijn veel bewijzen die de rol van vitamine D3 in de strijd tegen kanker, multiple sclerose, cognitieve stoornissen, osteoporose, osteomalacie, rachitis, psoriasis, en hartproblemen ondersteunen. Het versterkt het immuunsysteem en helpt infecties te bestrijden.

Wat zijn goede bronnen van vitamine D3?

De beste bron voor het krijgen van vitamine D3 is blootstelling aan zonlicht. Twee tot drie keer per week je handen, armen, gezicht en benen blootstellen helpt bij de aanmaak van de benodigde hoeveelheid vitamine D3. Zonlicht is een makkelijke, goedkope en betrouwbare bron om je dagelijkse dosis vitamine D3 binnen te krijgen.

Sommige voedingsmiddelen zijn ook rijk aan vitamine D3, waaronder:

 • Amandelen
 • Haver
 • Sojamelk
 • Rood vlees
 • Eigeel
 • Lever
 • Vette vis, waaronder zalm en sardines
 • Purovitalis Liposomal Vitamin D3 Druppels

Heeft u meer informatie nodig?