Verzending & Retouren

Purovitalis™
Verzending & Retouren

Bij Purovitalis is ons doel om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen geplaatst voor 15:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Afhankelijk van uw locatie duurt het meestal 1-2 werkdagen voordat uw bestelling aankomt. Bestellingen die na deze tijd of in het weekend worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden.

Voor meer informatie over uw orderstatus kunt u contact opnemen met onze klantenservice op support@purovitalis.com.

Purovitalis Shipping & Return policy
Shipping & Return, purovitalis shipping box

Shipping cost

We ship worldwide. Kindly take note of the following countries' shipping times:

Country Price Delivery Time Free Shipping From
Benelux €3,95 1-3 days €35,00
Germany €3,95 1-3 days €35,00
France €4,95 1-3 days €50,00
Ireland/UK €7,50 2-4 days €50,00
Switzerland €9,95 2-5 days €150,00
USA €15,00 2-7 days €150,00

Shipping costs for other countries can be seen further down on this page.

We offer free shipping to most European countries and the UK on orders above €50,-. We offer free shipping to Switzerland on orders over €75.

Retourzendingen & Klachten

Wij willen dat u zich zeker voelt bij elke aankoop en willen u voorzien van een uitstekende klantenservice. Controleer uw zending zorgvuldig bij aankomst om er zeker van te zijn dat deze niet beschadigd is tijdens de verzending.

30 dagen geld terug garantie

Als u niet tevreden bent met onze producten, kunt u een terugbetaling van de volledige aankoopprijs aanvragen binnen 30 dagen na de datum van ontvangst van het product. De klant is verantwoordelijk voor de retourzending.

In geval van een defect zullen wij de retourkosten voor onze rekening nemen en ofwel een vervangend product leveren of de oorspronkelijke aankoopprijs terugbetalen.

Stuur uw zending naar:

Purovitalis Returns
Herfordstraat 4A, 7418 EX Deventer
Nederland

Shipping costs to other countries

Please note the shipping costs for the following countries:

Country Zone 2 Price Time
Austria, Czech republic, Denmark, Finland, Hungary, Italy, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden €4,95 2-4 days
Country Zone 3 Price Time
Bulgaria, Croatia, Estonia, Greece, Latvia, Lithuania, Malta €7,50 2-5 days
Country Zone 4 Price Time
Rest of the world €15,00 3-7 days

We offer free shipping to countries from Zone 2 on orders above €50,-. Free shipping on orders over €99,- for Zone 3 Countries. On all other countries we offer free shipping on orders above €150,-.

FAQs

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij verzenden bestellingen van maandag tot vrijdag. Bestellingen geplaatst na 12:00 worden de volgende werkdag verzonden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verzonden.

Uw verzendkosten worden berekend en zichtbaar bij het afrekenen en zijn gebaseerd op de verzendoptie die u selecteert. Wij hebben verschillende opties waaruit u kunt kiezen om ervoor te zorgen dat u uw bestelling ontvangt binnen een tijdsbestek dat aan uw behoeften en budget voldoet. De verzendtijd is afhankelijk van de methode die u bij het afrekenen hebt geselecteerd.

v

Voor bestellingen naar niet-EU-landen kunnen douanekosten, belastingen of andere leveringskosten in rekening worden gebracht. Meer informatie over de douane kunt u vinden op https://ec.europa.eu/taxation_customs/index_en.

In uw klantenaccount kunt u zien hoe uw bestelling verloopt. Andere dingen die u kunt doen zijn het beheren van uw adressen en betaalmethodes. U kunt nu direct een account aanmaken door alleen een wachtwoord aan te maken, maak hier een account aan.