NMN Voordelen

Volgens de Japan Times zou bijna 38% van de bevolking in Japan tot de bejaarde bevolking behoren. Als gevolg van het lage geboortecijfer en de hoge levensverwachting is de oudere bevolking in de wereld geleidelijk toegenomen. Daarom stijgt ook de vraag naar anti-aging vitamines om een lang leven te bevorderen en leeftijdsgebonden aandoeningen te verlichten.

Onder de verschillende anti-verouderings vitamines, springen de voordelen van NMN (Nicotinamide mononucleotide) supplementen het meest in het oog. Mitochondriaal verval is het meest verantwoordelijk voor veroudering in het menselijk lichaam. Dit kan worden omgekeerd door het niveau van Nicotinamide adenine dinucleotide (NDA+) in het lichaam te verhogen. NMN is een precursor (een stof waaruit een andere stof wordt gevormd, met name door een metabolische reactie) van NAD+, en het fungeert als een tussenproduct in de NAD+ biosynthese.

NMN voordelen

Nicotinamide Mononucleotide supplement heeft op een verrasende manier voordelen en kan enorme geneeskrachtige resultaten opleveren bij de behandeling van metabolische problemen en sommige andere ziektes. Er zijn verschillende manieren waarop NMN voordelen biedt en de gezondheid kan bevorderen.

  • Energiemetabolisme:Het kan helpen bij het verhogen van het energiemetabolisme en de lichamelijke activiteit. De eerste voordelen van NMN supplementen zijn het verbeteren van het energiemetabolisme en de spieractiviteit. Volgens onderzoek heeft NMN potentiële effecten tegen leeftijdsgebonden abjectie in energiemetabolisme en heeft het de neiging fysieke activiteit op te wekken (onderzoek gedaan bij muizen).
  • Verbetert de hersenfunctie: Onderzoek zegt aantoonbaar dat NMN supplement de hersenfuncties ten goede komt en verbetert de bloedstroom naar de hersenen te verbeteren en de verwijding van de hersenbloedvaten te verhogen.
  • Oogfunctie: Daling van NAD+ niveaus veroorzaakt neurodegeneratie in het oog en ergens ook gezichtsverlies. De voordelen van NMN supplementen zouden kunnen helpen bij het voorkomen van negatieve gevolgen en het herstellen van het gezichtsvermogen. Een studie heeft aangetoond dat de voordelen van NMN kunnen helpen bij het beschermen van oogcellen en het verminderen van ontsteking bij droge ogen ziekte.
  • Hartfalen: Zoals al bekend is, zijn hartfalen gerelateerd aan mitochondriale disfunctie. Dus het herstellen en verbeteren van de mitochondriale gezondheid kan hartfalen direct voorkomen. Onderzoek heeft aangetoond dat de voordelen van NMN supplementen kunnen helpen bij de preventie van hartfalen door de mitochondriale ultrastructuur te beschermen.
  • Toename lichaamsgewicht bij ouder worden: Vermindering van spiermassa bij het ouder worden is normaal, maar naarmate we ouder worden groeit de vetmassa, en dat is een van de belangrijkste oorzaken van leeftijdsgebonden gewichtstoename. Studies tonen aan dat NMN supplementen voordelen bieden en kunnen helpen bij leeftijdsgerelateerde gewichtstoename, en dat ook nog eens zonder enig teken van toxiciteit.
  • Verbetert de insulinegevoeligheid: Het houdt in hoe sterk de lichaamscellen op insuline reageren. Onderzoek op verschillende diersoorten heeft aangetoond dat lange termijn NMN supplementen de leeftijdsgebonden achteruitgang in insuline gevoeligheid kan verminderen. Daarom is er een grote kans dat het de mens kan helpen met verder onderzoek.
  • Vruchtbaarheid: Onderzoek en bevinding hebben aangetoond dat de voordelen van NMN kansen hebben om een potentiële benadering te verstrekken in het verbeteren van de reproductiviteit van vrouwen in hun late moederjaren.

In verschillende onderzoeken van ziekte en veroudering hebben de voordelen van NMN supplementen een breed scala van opmerkelijke effecten aangetoond - ten goede komend aan aandoeningen, voorkomend van diverse schade, en gegevens verbeterend. We kunnen zeggen dat NMN supplementen voordelen kunnen hebben op veel gezondheidsproblemen, op één of andere manier met verder onderzoek.

NMN Voordelen voor Vruchtbaarheid

Onderzoek en het vinden hebben aangetoond dat NMN kansen hebben om een potentiële benadering te verstrekken in het verbeteren van reproductiviteit van vrouwen in hun late moederjaren.

NMN Voordelen voor Hartfalen

Zoals we al weten, is hartfalen gerelateerd aan mitochondriale disfunctie. Dus het herstellen en verbeteren van de mitochondriale gezondheid kan direct hartfalen voorkomen. Onderzoek heeft aangetoond dat de voordelen van NMN supplementen kunnen helpen bij het voorkomen van hartfalen door de mitochondriale ultrastructuur te beschermen.

NMN voordelen voor obesitas

Obesitas is sterk geassocieerd met een breed scala van gezondheidsaandoeningen en kan een uitdaging zijn om te behandelen. Er is geen gemakkelijke remedie voor obesitas en de bijbehorende aandoeningen, waaronder diabetes en hypertensie. In verschillende dierstudies hebben NMN supplementen een soortgelijk caloriebeperkend effect laten zien, waardoor obesitas wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd.

In verschillende onderzoeken van ziekte en veroudering hebben NMN supplementen voordelen een brede waaier van opmerkelijke effecten getoond - begunstigend voorwaarden, verhinderend van diverse schade, en verbeterend gegevens. We kunnen zeggen NMN supplement voordelen kunnen veel gezondheidsproblemen op een of andere manier met verder onderzoek.