NMN Voordelen

Volgens de Japan Times zou bijna 38% van de bevolking in Japan alleen ouderen tellen. Door het lage geboortecijfer en de hoge levensverwachting (ook wel longevity) is de oudere bevolking in de wereld geleidelijk toegenomen. Hierdoor is de vraag naar anti-age supplementen gestegen om een langer leven mogelijk te maken. En samen met het verlichten van problemen veroorzaakt door het ouder worden stijgt ook de vraag er naar. Laten we de voordelen van NMN bespreken.

Voordelen van NMN, voordelen van nicotinamide mononucleotide supplementen volgens het laatste onderzoek

Van de verschillende longevity supplementen vallen de voordelen van NMN (Nicotinamide mononucleotide) supplementen het meest op. Mitochondriaal verval is meestal verantwoordelijk voor veroudering in het menselijk lichaam. Dit kan worden omgekeerd door de hoeveelheid Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD+) in het lichaam te verhogen. NMN is een precursor (een stof die, via een metabolische reactie, een andere stof maakt.) van NAD+, en het fungeert als tussenproduct in de biosynthese van NAD+.

Voordelen van NMN

Het NMN supplement heeft veel voordelen die zeer gunstig zijn bij de behandeling van stofwisselingsproblemen en sommige andere ziekten. Er zijn vele manieren waarop NMN-voordelen mensen kunnen helpen gezond te blijven.

  • Energiemetabolisme: Het kan helpen bij het verhogen van het energiemetabolisme en fysieke activiteit. De allereerste voordelen van NMN supplementen zijn het verbeteren van het energiemetabolisme en de spieractiviteit. Volgens onderzoek heeft NMN potentiële effecten tegen leeftijdsgebonden achteruitgang in het energiemetabolisme en heeft het de neiging lichamelijke activiteit te stimuleren(onderzoek bij mensen).
  • Verbetert de hersenfunctie: Uit onderzoek blijkt dat NMN supplementvoordelen goed zijn voor de hersenen en deze beter laat werken door de bloedtoevoer naar de hersenen te verbeteren en de hersenbloedvaten wijder te maken.
  • Oogfunctie: Degradatie in NAD+ niveaus draait neurodegeneratie in het oog en ergens ook gezichtsverlies. De voordelen van NMN supplementen zouden kunnen helpen bij het voorkomen van negatieve gevolgen en het herstellen van het gezichtsvermogen. Een studie heeft aangetoond dat NMN kan helpen bij het beschermen van oogcellen en het verminderen van ontstekingen bij droge ogen.
  • Toename van lichaamsgewicht bij het ouder worden: Spiermassa vermindering met veroudering is normaal, maar als we ouder worden groeit de vetmassa. En dat is een van de belangrijkste oorzaken van leeftijdsgebonden gewichtstoename. Studies tonen aan dat het NMN supplement voordelen biedt en zou kunnen helpen bij leeftijdsgebonden gewichtstoename, en dat zonder enig teken van duidelijke toxiciteit.
  • Verbetert de insulinegevoeligheid: Het impliceert hoezeer de lichaamscellen reageren op insuline. Onderzoek bij verschillende diersoorten heeft aangetoond dat NMN-supplementen op lange termijn de leeftijdsgebonden achteruitgang van de insulinegevoeligheid kunnen verminderen. Er is dus een grote kans dat het met verder onderzoek de mens kan helpen.

Koop vandaag nog nmn-supplementen

NMN Voordelen voor Vruchtbaarheid

Onderzoek en bevindingen hebben aangetoond dat NMN kansen biedt om de voortplanting van vrouwen in hun late moedersjaren te verbeteren.

NMN voordelen voor hartfalen

Zoals we al weten is hartfalen gerelateerd aan mitochondriale disfunctie. Herstel en verbetering van de mitochondriale gezondheid kan hartfalen dus direct voorkomen. Onderzoek heeft aangetoond dat de voordelen van NMN supplementen kunnen helpen bij de preventie van hartfalen door de mitochondriale ultrastructuur te beschermen.

NMN voordelen voor obesitas

Obesitas is sterk geassocieerd met een breed scala van gezondheidsaandoeningen en kan een uitdaging zijn om te behandelen. Er is geen eenvoudige remedie voor obesitas en aanverwante aandoeningen zoals diabetes en hypertensie. In verschillende dierstudies hebben NMN-supplementen een soortgelijk caloriebeperkend effect aangetoond, waardoor zwaarlijvigheid wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd.

Studies over ziekte en veroudering hebben aangetoond dat het innemen van NMN-supplementen nog veel meer positieve effecten kan hebben, van het verbeteren van aandoeningen tot het beschermen tegen negatieve uitkomsten. We kunnen dus stellen dat NMN supplementen veel gezondheidsproblemen op de een of andere manier ten goede komen, met verder onderzoek.

Duik dieper in de wereld van NMN

NMN Bijwerkingen

Krijg alle noodzakelijke informatie over de bijwerkingen van NMN voordat u de definitieve beslissing neemt om NMN als supplement te gebruiken.

Verder lezen

NMN vs NR

Wilt u alle verschillen weten tussen deze twee nad precursors? Zoek niet verder, want met onze ultieme nad+ precursor gids leert u alles wat u moet weten.

Vergelijk NMN vs NR

Tony Robbins over NMN

Tony Robbins legt in detail uit hoe NMN werkt en wat de mogelijke voordelen ervan zijn. Inclusief een interessante podcast die u niet mag missen.

Wat zegt Tony?

NMN-supplementen kopen