Purovitalis™ Liposomale
Technologie

Liposomale technologie overwint de barrière waar veel producten tegenaan lopen, namelijk een betere absorptie. Het lichaam zal vaak veel complexe moleculen afbreken voordat ze worden geabsorbeerd, of er blijven slechts kleine hoeveelheden over. Daarom is het van vitaal belang te vertrouwen op een andere methode om een maximale absorptie ad toedieningsniveau te verzekeren.

Samen met een team van gepromoveerde wetenschappers ontwikkelen wij baanbrekende anti-verouderingssupplementen. De gepatenteerde Liposomale Technologie verhoogt de biologische beschikbaarheid met 90 procent. Als gevolg daarvan verhoogt het de effectiviteit aanzienlijk bij veel kleinere portiegroottes. Terwijl gewone NMN een grote impact kan hebben op NAD+ niveaus, kan liposomale NMN sneller, effectiever en met verlengde afgifte werken voor een langer aanhoudend effect.

Afbeeldingen van flesjes NMN capsules

Wat zijn liposomen?

Liposomen zijn bolvormige structuren die worden gevormd wanneer fosfolipiden worden gecombineerd met water en extra energie aan het systeem wordt toegevoegd in de vorm van mengen, ultrageluid en hoge druk. Fosfolipiden zijn natuurlijke stoffen. Een van die stoffen die gewoonlijk worden gebruikt bij de productie van liposomen voor voedingssupplementen is lecithine, die wordt aangetroffen in soja of zonnebloem. De vorming van Liposomen is een natuurlijk proces. Ze kunnen in de natuur worden gevonden, bijvoorbeeld in menselijke melk. Ze bestaan uit een membraan met twee lagen en een holte waarin in water oplosbare stoffen zijn ingesloten.

Er zijn vele soorten en maten liposomen, en ook vele verschillende fosfolipiden die kunnen worden gebruikt. Tegenwoordig is dit een van de meest levendige onderzoeksterreinen, omdat het de belofte inhoudt verschillende absorptieproblemen op te lossen voor zowel orale nutraceutica als farmaceutische producten.

Wetenschapsbeeld en uitleg van de functie van liposomen, het liposomale membraan en het celmembraan

Waarom zou u kiezen voor Liposomale Supplementen?

Ons lichaam heeft verschillende mechanismen van absorptie. Sommige stoffen worden passief geabsorbeerd, dat wil zeggen dat ze over het darmmembraan migreren zolang de harmonie aan beide zijden van het membraan wordt bereikt, maar sommige andere stoffen hebben actief transport nodig, zoals bijv. vitamine B12. Dat betekent dat ze over de darmbarrière heen in de darmwand moeten worden gebracht door bepaalde stoffen die het lichaam heeft en die ze gebruiken. Maar sommige stoffen worden gewoon niet geabsorbeerd of de absorptiesnelheid is minimaal. In dergelijke gevallen zijn er verschillende oplossingen beschikbaar en één daarvan is Liposomaal

Liposomen zijn biologisch afbreekbaar en biobeschikbaar omdat zij van dezelfde stof zijn gemaakt als celmembranen. Dit betekent dat ze de absorptie van vitaminen, geneesmiddelen en zelfs NMN verhogen. Stoffen die zijn ingekapseld in liposomen bereiken ook aanzienlijk grotere bloeddosisniveaus dan niet-ingekapselde producten, zoals traditionele capsules of oliën, omdat liposomen gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Bovendien zijn liposomen ook goede beschermers van stoffen die tijdens hun passage door het maag-darmkanaal zouden kunnen worden vernietigd of verteerd. Dit zijn slechts twee van de vele voordelen die ons liposomenonderzoek heeft aangetoond.

Purovitalis Perks display badges, suikervrij, gmo-vrij, veganistisch, glutenvrij

Heeft u meer informatie nodig?