Veel gestelde vragen

Wilt u meer weten over NMN of heeft u specifieke productvragen? Raadpleeg onze FAQ-opties hieronder of neem contact met ons op via support@purovitalis.com

Onze producten

Wat is NMN?

NMN (Beta-Nicotinamide mononucleotide) is een molecuul dat in alle levende organismen wordt aangetroffen en dat op natuurlijke wijze wordt gevormd uit B-vitaminen. NAD+ precursoren zijn onder meer NMN en NR. Natuurlijke bronnen van NMN zijn fruit en groenten zoals broccoli, kool, edamame, komkommers en avocado's.

Wat voor tests doet u voor uw producten?

Onze NMN is laboratorium getest door een toonaangevend Nederlands laboratorium. Al onze NMN is 100% farmaceutische kwaliteit met de hoogste zuiverheid van 99,9%. Lab resultaten zijn te vinden op onze Certificaten van Analyse pagina en onder elk product.

Wat is liposomale technologie?

Het voordeel van het gebruik van liposomen om NMN, vitaminen en geneesmiddelen in het lichaam af te leveren, is dat zij snel door het maag-darmstelsel worden geabsorbeerd, waardoor de extra ingekapselde moleculen tegelijkertijd kunnen worden opgenomen.

Dit overwint met succes het obstakel dat veel andere producten hebben, door geabsorbeerd te worden in het lichaam. Veel complexe moleculen worden vaak door het lichaam afgebroken voordat ze worden geabsorbeerd, of ze worden gewoon niet gemakkelijk geabsorbeerd, wat resulteert in lagere absorptieniveaus.

Omdat liposomen snel worden geabsorbeerd, bereiken met liposomen ingekapselde producten aanzienlijk hogere doses in het bloed dan niet-ingekapselde producten, zoals conventionele capsules of oliën. Dit is een van de vele voordelen die uit ons liposomenonderzoek naar voren komen.

Wat is de bron van uw NMN?

Onze hoge kwaliteit NMN is afkomstig uit China en wordt vervolgens vervoerd naar onze faciliteit in Nederland waar het verder wordt verwerkt met geavanceerde technologieën en getest in het lab.

Wat is het verschil tussen NR & NMN?

Twee bekende NAD+ precursoren zijn nicotinamide mononucleotide (NMN) en nicotinamide riboside (NR). NMN heeft een toegevoegde fosfaatgroep. Door de extra fosfaatgroep is NMN een groter molecuul dan NR. NMN is een directe precursor van NAD+. Voordat NR wordt omgezet in NAD+, moet het worden omgezet in NMN. In het bloed lijkt NMN stabieler te zijn. De voordelen van het verhogen van NAD niveaus zijn vergelijkbaar voor zowel NMN als NR. Als we kijken naar onderzoek dat is gedaan met NMN en NR, lijkt het erop dat NMN grotere en uitgebreidere effecten heeft dan NR. We doen momenteel meer studies om een betere vergelijking te kunnen maken.

Is uw NMN veilig?

De veiligheid en doeltreffendheid van langdurige NMN toediening zijn niet vastgesteld wegens een gebrek aan bewijsmateriaal over menselijke behandelingen met NMN. Hoewel het aantal studies en proeven op mensen toeneemt met veelbelovende resultaten. Recente studies tonen aan dat het oraal innemen van 250 mg/dag NMN gedurende 12 weken bij gezonde oude mannen veilig was, goed werd verdragen, en een significante verhoging van NAD+ en NAD+ geassocieerde metabolieten in het gehele bloed gaf. Wij gebruiken NMN van de hoogste kwaliteit op de markt met een zuiverheidsgraad van 99,9%.

Hoe werkt NMN?

Mensen bevatten enzymen die NMN kunnen gebruiken om NAD+ te produceren, dat het vermogen heeft om kapotte cellen te repareren en DNA-informatie te herstellen, waardoor het vermogen van ons lichaam om cellen te reproduceren wordt vergroot.

Door het nemen van Purovitalis NMN, stimuleren we onze NAD+ niveaus en keren daardoor deze achteruitgang. Inname van NMN verhoogt het energieniveau en uithoudingsvermogen. Het verhoogt de stofwisseling, spierkracht en het lichaamsgewicht.

By taking Purovitalis NMN, we boost our NAD+ levels and therefore reverse this decline. Taking NMN increases energy levels and endurance. It boosts metabolism, muscle strength, and body weight.

Informatie over verzending en betaling

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen geplaatst voor 15:00 worden nog dezelfde dag verzonden en in de meeste gevallen de volgende dag geleverd.

Voor meer informatie over verzenden klik hier

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Ja, als u niet tevreden bent met ons product kunt u het product op uw kosten terugsturen binnen de eerste 30 dagen. Zodra wij uw product hebben ontvangen zullen wij uw bestelling volledig terugbetalen.

Hoe lang duurt het om mijn retourzending te verwerken?

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, storten wij het volledige orderbedrag binnen 2 dagen aan u terug. Verwerkingstijd in het weekend kan langer duren.

Andere informatie

Wat zijn anti-verouderingsproducten?

Anti-Ageing producten bestaan uit crèmes, serums en supplementen die u kunnen helpen er jonger uit te zien en u jonger te voelen.

Meer vragen?

Neem contact op met ons ondersteuningsteam via:

support@purovitalis.com

Verpakking van Purovitalis NMN druppels en NMN poeder