Longevity Books Recommendations, reading promotes mental health
Lezen bevordert de geestelijke gezondheid
Longevity boeken aanbeveling
Van levensverwachting naar gezondheidsverwachting. Purovitalis boek aanbevelingen over longevity.

Lezen bevordert de geestelijke gezondheid en uw algemene kennis

De gezondheidsvoordelen van lezen kunnen niet genoeg worden benadrukt. Lezen biedt diepgaande voordelen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het lezen van een boek, 30 minuten per dag, kan al talloze voordelen opleveren. Wij hebben een collectie boeken samengesteld over ouder worden, gezondheid en longevity, die zowel leerzaam als inspirerend zijn.

Lifespan: Why We Age—and Why We Don’t Have To

- David A. Sinclair, Matthew D. LaPlante

Al tientallen jaren zoekt de medische wereld naar allerlei redenen waarom wij ouder worden, en de consensus is dat niemand sterft aan ouderdom; zij sterven aan ouderdomsziekten. Dat komt omdat ouder worden geen ziekte is - het is onvermijdelijk. Maar wat als alles wat u over ouder worden denkt te weten verkeerd is? Wat als ouder worden een ziekte is? En die ziekte is te genezen.
In LIFESPAN betoogt Dr. David Sinclair, een van 's werelds meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van genetica en veroudering, precies dat. Hij heeft zijn levenswerk gewijd aan het najagen van meer dan een langere levensduur - hij wil de mensen in staat stellen langer, gezonder en ziektevrij te leven tot ver in de honderden. In dit boek onthult hij een gedurfde nieuwe theorie over veroudering, een theorie die een hoofdoorzaak van veroudering aanwijst die in een oeroud genetisch overlevingscircuit ligt.

life span- why we age and why we dont have to

Life Force: How New Breakthroughs in Precision Medicine Can Transform the Quality of Your Life & Those You Love

- Tony Robbins

In dit boek brengt Tony Robbins, 's werelds nummer één levens- en zakenstrateeg die meer dan vijftig miljoen mensen heeft gecoacht, u meer dan 100 van 's werelds beste medische koppen en de nieuwste onderzoeken, inspirerende comebackverhalen, en verbazingwekkende vorderingen in de precisiegeneeskunde die u vandaag nog kunt toepassen om de lengte en de kwaliteit van uw leven te helpen verlengen.

Dit boek is het resultaat van Robbins die zijn eigen levensveranderende reis ondernam. Nadat hij te horen had gekregen dat zijn gezondheidsproblemen onomkeerbaar waren, heeft hij aan den lijve ondervonden hoe nieuwe regeneratieve technologie hem niet alleen hielp genezen, maar hem ook sterker maakte dan ooit tevoren.

Life Force zal u laten zien hoe u elke dag wakker kunt worden met meer energie, een meer kogelvrij immuunsysteem, en de know-how om uw biologische klok te helpen terugdraaien. Dit is een boek voor iedereen, van topsporters, tot de doorsnee mens die zijn energie en kracht wil opvoeren, tot diegenen die genezing zoeken. Life Force geeft antwoorden die uw leven, of dat van iemand die u liefheeft, kunnen veranderen en zelfs redden.

how new breakthroughs in precision medicine can transform the quality of your life & those you lofe

Ending Aging: The Rejuvenation Breakthroughs That Could Reverse Human Aging in Our Lifetime

- Aubrey de Grey, Michael Rae

Zich afzettend tegen het hele wetenschappelijke establishment, betoogt de vooruitstrevende onderzoeker Aubrey de Grey van de Cambridge Universiteit dat velen van ons tot 1000 gezonde jaren kunnen leven. In ENDING AGING, beschrijven Dr. de Grey en zijn onderzoeksassistent Michael Rae de details van deze biotechnologie. Zij leggen uit dat de veroudering van het menselijk lichaam, net als de veroudering van door de mens gemaakte machines, het gevolg is van een opeenstapeling van verschillende soorten schade. Net als bij door de mens gemaakte machines kan deze schade periodiek worden gerepareerd, waardoor de volledig functionele levensduur van de machine voor onbepaalde tijd wordt verlengd, net zoals dat routinematig gebeurt bij klassieke auto's. We weten al welke soorten schade zich in het menselijk lichaam ophopen, en we gaan snel in de richting van de alomvattende ontwikkeling van technologieën om die schade te verwijderen. Door het demystificeren van veroudering en het uitstel daarvan voor de niet-gespecialiseerde lezer, ontmantelen de Grey en Rae systematisch de fatalistische veronderstelling dat veroudering voor altijd de inspanningen van de medische wetenschap zal verslaan.

Ending aging - the rejuvenation breakthroughs that could reverse human aging in our lifetime

The Longevity Paradox: How to Die Young at a Ripe Old Age

- Dr Steven R Gundry MD

Vanaf het moment dat wij geboren worden, beginnen onze cellen te verouderen. Maar veroudering hoeft niet gelijk te staan met achteruitgang. De wereldberoemde chirurg Dr. Steven Gundry behandelt al het grootste deel van zijn carrière volwassen patiënten. Hij weet dat iedereen denkt dat hij eeuwig wil leven, totdat hij op middelbare leeftijd komt en getuige is van het lijden van zijn ouders en zelfs van zijn leeftijdgenoten. Dus hoe lossen wij de paradox op dat wij tot op hoge leeftijd willen leven - maar wel de voordelen van de jeugd willen genieten?

Dit baanbrekende boek bevat het antwoord. In zijn werk met duizenden patiënten heeft Dr. Gundry ontdekt dat de "ouderdomsziekten" waar we het meest bang voor zijn, niet simpelweg een gevolg zijn van leeftijd; ze zijn eerder een bijproduct van de manier waarop we in de loop van decennia hebben geleefd. In The Longevity Paradox, brengt hij een nieuwe benadering van gezond ouder worden in kaart - een benadering die gebaseerd is op ondersteuning van de gezondheid van de "oudste" delen van ons: de micro-organismen die in ons lichaam leven.

Breath: The New Science of a Lost Art

- James Nestor

Het maakt niet uit wat je eet, hoeveel je sport, hoe mager of jong of wijs je bent, het maakt allemaal niet uit als je niet goed ademhaalt. Er is niets essentiëler voor onze gezondheid en ons welzijn dan ademhalen: lucht innemen, uitlaten, 25.000 keer per dag herhalen. Toch zijn we als soort het vermogen kwijtgeraakt om op de juiste manier te ademen, met alle gevolgen van dien. Journalist James Nestor reist de wereld rond om uit te zoeken wat er fout is gegaan en hoe we het kunnen herstellen. De antwoorden zijn niet te vinden in longlaboratoria, zoals we misschien zouden verwachten, maar in de modderige opgravingen van oude begraafplaatsen, geheime Sovjet-faciliteiten, koorscholen in New Jersey, en de smogvolle straten van São Paulo. Nestor spoort mannen en vrouwen op die de verborgen wetenschap achter oude ademhalingspraktijken als Pranayama, Sudarshan Kriya en Tummo onderzoeken en werkt samen met longknutselaars om lang gekoesterde overtuigingen over hoe we ademen wetenschappelijk te testen. Modern onderzoek toont ons dat zelfs kleine aanpassingen in de manier waarop we in- en uitademen onze atletische prestaties kunnen verbeteren, onze interne organen kunnen verjongen, snurken, astma en auto-immuunziekten kunnen stoppen en zelfs een scoliotische wervelkolom recht kunnen zetten. Niets van dit alles zou mogelijk moeten zijn, en toch is het mogelijk. Puttend uit duizenden jaren van medische teksten en recente baanbrekende studies in pulmonologie, psychologie, biochemie en menselijke fysiologie, zet Breath de conventionele wijsheid over wat we dachten te weten over onze meest fundamentele biologische functie op zijn kop. Je zult nooit meer hetzelfde ademen.

Longevity Code, The: Secrets to Living Well for Longer from the Front Lines of Science

- Kris Verburgh

We weten allemaal dat we ouder worden - maar weet u ook precies hoe en waarom? En vraagt u zich af wat u kunt doen - ongeacht uw leeftijd - om het proces te vertragen, zodat u langer en goed kunt leven? Dit boek geeft een uitgebreid antwoord op deze vragen. Arts en veelzijdig wetenschapper Kris Verburgh belicht de biologische mechanismen die ons lichaam vatbaar maken voor hartaanvallen, beroertes, dementie, diabetes, en andere verouderings - gerelateerde ziekten. We leren over de cruciale rol van slecht functionerende mitochondriën, verkorte telomeren, eiwitten en koolhydraten, en nog veel meer. Nadat hij heeft uitgelegd hoe het verouderingsproces in zijn werk gaat, geeft Dr. Verburgh ons de instrumenten die we nodig hebben om het te vertragen: zijn wetenschappelijk onderbouwde Longevity Staircase. Deze eenvoudige maar innovatieve stap-voor-stap methode biedt een betere gezondheid en een langere levensduur door middel van voeding - momenteel onze beste verdediging in de strijd tegen veroudering en ziekte. En met elke dag die voorbijgaat, komen de vorderingen in de biotechnologie - ooit het spul van science fiction - naar voren als onderdeel van de “longevity code.” Dr. Verburgh bespreekt hoe nieuwe soorten vaccins, mitochondriaal DNA, CRISPR-eiwitten, en stamcellen ons kunnen helpen veroudering te vertragen en zelfs om te keren - nu en in de toekomst.

The Science and Technology of Growing Young: An Insider’s Guide to the Breakthroughs that Will Dramatically Extend Our Lifespan

- Sergej Jong

Het vooruitzicht om 200 jaar oud te worden is geen science fiction meer. Een leider op het gebied van langlevendheid in opkomst geeft zijn visie op welke baanbrekende doorbraken er in het verschiet liggen, en welke praktische stappen wij nu kunnen nemen om gezond tot 100 jaar en ouder te leven.

In The Science and Technology of Growing Young, investeerder in de sector en insider Sergey Young demystificeert het landschap van de lange levensduur, dwars door de hype heen en laat de luisteraars zien wat zij nu kunnen doen om langer beter te leven, en biedt een blik in de opwindende mogelijkheden die ons te wachten staan. Door veroudering te zien als een aandoening die genezen kan worden, kunnen wij een dramatische revolutie teweegbrengen op het gebied van lang leven en het voor iedereen toegankelijk maken.

Longevity boeken
Aanbevelingen
Wij hebben een lijst samengesteld van boeken die u beslist moet lezen over longevity.
Dat helpt u meer te begrijpen over je levensverwachting en gezondheid.
Lees meer
Blog berichten
Gezondheid & Longevity Hacks
Vergroot onderweg uw kennis over gezondheid, levensstijl en supplementen.
Ga naar blog

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang een keer per week een e-mail, en meld u af wanneer u maar wilt.