Purovitalis

Over ons

Op zoek naar de Bron van de Eeuwige Jeugd

Wat we aanbieden.

Klanten waarderen het als we een stapje extra zetten om hen te helpen. Purovitalis brengt hoge kwaliteit supplementen voor een lang leven voor iedereen die een lang en gezond leven wil leiden met behulp van de nieuwste technologie.

De Purovitalis™ producten zijn ontwikkeld door de combinatie van expertise en onderzoek, die de effecten van veroudering kunnen tegengaan, waardoor u vitaal blijft naarmate u ouder wordt. Onze wens om mensen te helpen een bevredigend, gezonder en langer leven te hebben is gebouwd op de basis van state-of-the-art onderzoek en gegevens om resultaten te bereiken en echte waarde te leveren aan onze consumenten.

Ons team van hooggekwalificeerde wetenschappers werkt non-stop aan de creatie van anti-verouderingsproducten op het hoogste niveau. Het brengt u dichter bij een rijker, jonger en langer leven dat de moeite waard is om te leven. Deze inspanningen worden ook ondersteund door een voortdurende klinische studie om de effectiviteit te garanderen bij het vervullen van uw behoeften.

About Us | Portrait picture of the CEO Koen Ridder

Koen Ridder - Purovitalis™ CEO

Waar het allemaal begon

CEO Koen Ridder begon zijn toewijding richting longevity en vitaal ouder worden toen hij rond 2018 te maken kreeg met gezondheidsproblemen. Zoals iedereen die te maken heeft gehad met gezondheidsuitdagingen, maakte hij zich zorgen over de onverwachte veranderingen en heeft zijn levensstijl een aanzienlijke verschuiving ondergaan.

Hiermee is het idee ontstaan uit twee broers die op zoek waren naar een gezonde levensstijl. Purovitalis™ heeft zich toen tot doel gesteld om de leidende longevity onderzoekscommunity te worden die’gepassioneerd is over het leveren van hoogwaardige supplementen en organische extracten die essentieel zijn voor een langer, vitaler leven.

Onze doelen

Onze droom is om de leidende expert te zijn in de vital-aging markt, met onderbouwd wetenschappelijk onderzoek en werkingen die veilig zijn met bewezen resultaten. We hopen zoveel mogelijk mensen te inspireren om zich bij ons aan te sluiten, zodat we een gemeenschap creëren die dezelfde visie deelt over het hebben van een gezonde en meer bevredigende levensstijl.

Purovitalis About Us | Aims and Goals

Twee kanten van het verhaal

We weten dat er momenteel "nog" geen magische pil is om het leven te verlengen. Maar als we begrijpen dat een lange levensduur en veroudering hand in hand gaan met voeding en levensstijl, zal dat een aanzienlijke impact hebben, waarvan we hopen dat het het leven van miljoenen mensen kan veranderen.

Longevity en vitaal ouder worden zijn twee aspecten in het leven die hand in hand gaan. Het is normaal dat mensen ouder worden naarmate ze langer leven. Het vervult ons met grote trots dat we de laatste jaren meer inzicht hebben gekregen in veroudering en de werking ervan. Zelfs het terugdraaien van leeftijd lijkt aan de horizon zichtbaar te worden.

Op de weg naar meer inzicht hebben wij twee producten ontwikkeld die in de onderzoeksgemeenschap een vooraanstaande plaats innemen op het gebied van longevity. Purovitalis™ heeft de eerste stappen gezet dat nu steeds meer mensen geloven in het potentieel om de longevity pil te creëren die miljoenen op weg naar de oude dag zou kunnen helpen.

Toewijding om te innoveren

Het is ons doel om het meest innovatieve merk van longevity supplementen ter wereld te worden. Ons team is toegewijd om u grensverleggende supplementen aan te bieden die het welzijn en de levensstijl van mensen ten goede komen. Elke dag zijn we bezig met het creëren, onderzoeken en vinden van de beste ingrediënten voor nieuwe producten, om u te helpen een gezond, gelukkig en langer leven te leiden.

Om bij te dragen aan het lopende wetenschappelijk onderzoek, hebben wij samengewerkt met vooraanstaande wetenschappers. In 2022 zijn wij van plan onze eigen placebogecontroleerde studie van NMN met twee groepen te publiceren.

Scientist doing lab research on NMN.
Liposomal Technology, Image of a liposomal with active ingredient

Liposomale Technologie

In samenwerking met gepromoveerde wetenschappers ontwikkelen wij baanbrekende anti-verouderingssupplementen. Onze Liposomale Technologie verhoogt de biologische beschikbaarheid tot 5-10 keer, met een efficiëntie van 80-90%. Als gevolg hiervan wordt de effectiviteit aanzienlijk verhoogd bij veel kleinere portiegroottes.

Terwijl gewone NMN een grote impact kan hebben op NAD+ niveaus, kan liposomale NMN sneller, effectiever en met een verlengde afgifte werken voor een langduriger effect.

Onze garantie

Met voortdurend onderzoek, en genoeg studies om onze beweringen te ondersteunen, zijn we zo overtuigd van onze producten dat we bij elke aankoop een volledige terugbetalingsgarantie bieden als we niet aan uw verwachtingen voldoen.

Purovitalis Producten