GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €50

Wie wij zijn

Wij zijn je trouwe partner in longevity, tot de dood ons scheidt

Wij zijn een bruisend longevity expert-bedrijf dat zich niet richt op uw leeftijd, maar op het zorgen dat jij elke dag van jouw leven straalt. Hoewel een gezonde levensstijl essentieel is, is dat niet altijd genoeg, ongeacht jouw leeftijd. Dat is waar onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak om de hoek komt kijken.

Onze interne wetenschappers voegen hun expertise en kennis uit klinische studies samen in producten en diensten die echt effectief, 99% schoon en van de hoogste zuiverheid en kwaliteit zijn om elke fase van jouw leven te ondersteunen. We beweren niet dat je 150 jaar oud kunt worden. Wat we alleen maar zeggen is dat de wetenschap het op dit moment mogelijk maakt om de genetische klok terug te draaien, zodat jij tot ver in jouw latere jaren fel, sterk en prachtig kunt blijven. Dus aan de slag.

Wat we doen

Met Purovitalis producten en diensten kun je het leven optimaal ervaren

Purovitalis biedt innovatieve lifestyle-diensten en supplementen, gemaakt met 100% puur effectieve ingrediënten, om te voldoen aan al jouw behoeften en uitdagingen in de verschillende fases van jouw leven. Met onze hoogwaardige technologische innovaties kun je optimaal van het leven genieten en de uitdagingen van elke levensfase moeiteloos aangaan.

De best mogelijke oplossingen

De Purovitalis producten zijn ontwikkeld met een diepgaande kennis van gezondheid en welzijn en zijn ontworpen om je te ondersteunen in een evenwichtig en energiek leven. Bij Purovitalis geloven we dat een gezond leven begint met de juiste keuzes, en daarom zetten wij ons in om jou de best mogelijke oplossingen te bieden.

Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij je dagelijkse leven, specifieke levensfase of simpelweg wilt genieten van een betere gezondheid, onze producten en diensten zijn er om jou te helpen je wensen te bereiken. 

Stralende toekomst

Purovitalis is jouw partner in een gezond en vitaal leven. Samen kunnen we de golven van de halve eeuwigheid trotseren en een stralende toekomst tegemoet gaan.

Koen Ridder – Co-Founder

Rein Ridder – Director eCommerce

Karina – Social Media Marketing

Vlada – Web Designer

Klaas – Inhouse Pharmacists

Samo – Biochemist & Formulation Specialist

Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better

Onze belofte

Wij garanderen 99% zuiverheid en effectiviteit voor al onze Purovitalis longevity producten

Het is ons doel om het innovatiefste merk voor longevity supplementen ter wereld te worden. Ons team zet zich in om baanbrekende supplementen te leveren die het welzijn en de algehele levensstijl van mensen ten goede komt. Elke dag zijn we bezig met het creëren, onderzoeken en vinden van de beste ingrediënten voor nieuwe productlanceringen, om je te helpen een gezond, gelukkig en langer leven te leiden.

Wie we zijn

Wij zijn jouw enige echte longevity partner tot de dood ons scheidt.

waar we vandaan komen

Gevestigd in Nederland,
productie in Litouwen. 

Hoe wij werken

De weg naar blijvende gezondheid is gevuld met plezierige en spontane genoegens.

Wat we doen

Met onze producten en diensten kun je genieten van een vol en vitaler leven.

Onze belofte

Wij creëren innovatieve supplementen
met 100% pure, effectieve ingrediënten om te voldoen aan de behoeften en uitdagingen van al jouw levensfasen.

Onze horizon

Wij streven naar een wereld waarin niemand ergens te oud of te jong voor is.

Onze horizon

Purovitalis streeft naar een wereld waarin niemand ergens te oud of te jong voor is

Wij bieden een platform voor alle mensen om de stereotypen te bestrijden die ouderen als saai en nutteloos bestempelen en jongeren als naïef en egocentrisch. Het doel is een samenleving creëren waarin leeftijd niemand beperkt en waarin termen als ‘oud’ en ‘jong’ geen beperkingen opleggen aan wat je kunt doen. Purovitalis blijft werken tot dit doel bereikt is.

Purovitalis Liposomal Delivery technical explanation

Liposomale technologie

In samenwerking met gepromoveerde wetenschappers ontwikkelt Purovitalis geavanceerde anti-aging supplementen. Onze liposomale technologie verhoogt de biologische beschikbaarheid tot wel 5-10 keer, met een efficiëntie van 80-90%. Dit resulteert in een aanzienlijk hogere effectiviteit met veel kleinere porties.

Jij profiteert van de voordelen

Hoewel reguliere NMN (Nicotinamide Mononucleotide) al een positieve invloed heeft op de NAD+ (Nicotinamide Adenine Dinucleotide) niveaus, kan liposomale NMN nog sneller en effectiever werken. Bovendien zorgt de verlengde afgifte voor een langduriger effect, waardoor je nog meer profiteert van de voordelen.

Werk aan de toekomst

Kom bij ons werken

Bij Purovitalis waarderen we onze medewerkers enorm. Vanwege onze fantastiche groei willen we ons team uitbreiden. Sluit je aan bij Purovitalis en help ons de toekomst van longevity vorm te geven! Benieuwd naar onze vacatures? Bezoek onze vacaturepagina en ontdek jouw nieuwe carrièrekans!

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro