GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Wie wij zijn

Wij zijn je trouwe partner in longevity, tot de dood ons scheidt.

Wij zijn een bruisend longevity expert-bedrijf dat zich niet richt op uw leeftijd, maar op het zorgen dat jij elke dag van jouw leven straalt. Hoewel een gezonde levensstijl essentieel is, is dat niet altijd genoeg, ongeacht jouw leeftijd. Dat is waar onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak om de hoek komt kijken.

Onze interne wetenschappers voegen hun expertise en kennis uit klinische studies samen in producten en diensten die echt effectief, 99% schoon en van de hoogste zuiverheid en kwaliteit zijn om elke fase van jouw leven te ondersteunen. We beweren niet dat je 150 jaar oud kunt worden. Wat we alleen maar zeggen is dat de wetenschap het op dit moment mogelijk maakt om de genetische klok terug te draaien, zodat jij tot ver in jouw latere jaren fel, sterk en prachtig kunt blijven. Dus aan de slag.

Wat we doen

Met onze producten en diensten kun je het leven optimaal ervaren.

Zelfs een ongelooflijk krachtig voertuig als een Rolls-Royce, dat bekend staat om zijn elegantie en duurzaamheid, heeft regelmatig een goede servicebeurt en olieverversing nodig. Hetzelfde geldt voor jou. Wij creëren innovatieve lifestyle diensten en supplementen met 100% puur effectieve ingrediënten om aan al je behoeften en uitdagingen in jouw levensfasen te voldoen. Met onze technische snufjes in je mouw en passie in jouw hart zul je optimaal van het leven kunnen genieten en de golven van de halve eeuwigheid kunnen trotseren.

Koen Ridder – Co-Founder

Rein Ridder – Director eCommerce

Karina – Social Media Marketing

Sofia – Email Marketing

Vlada – Web Designer

Klaas – Inhouse Pharmacists

Samo – Biochemist & Formulation Specialist

Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better
Live Better, Feel Better

Onze belofte

Wij garanderen 99% zuiverheid en effectiviteit voor al onze longevity producten.

Het is ons doel om het innovatiefste merk voor longevity supplementen ter wereld te worden. Ons team is toegewijd aan het leveren van baanbrekende supplementen die het welzijn en de algehele levensstijl van mensen ten goede komen. Elke dag zijn we bezig met het creëren, onderzoeken en vinden van de beste ingrediënten voor nieuwe productlanceringen, om je te helpen een gezond, gelukkig en langer leven te leiden.

Wie we zijn

Wij zijn jouw enige echte longevity partner tot de dood ons scheidt.

waar we vandaan komen

Gevestigd in Nederland,
productie in Litouwen

Hoe wij werken

De weg naar blijvende gezondheid is gevuld met plezierige en spontane genoegens.

Wat we doen

Met onze producten en diensten kun je leven en sterven als een Rolls-Royce.

Onze belofte

Wij creëren innovatieve
met 100% pure, effectieve ingrediënten om te voldoen aan de behoeften en uitdagingen van al jouw levensfasen.

Onze horizon

Wij streven naar een wereld waarin niemand ergens te oud of te jong voor is.

Onze horizon

Wij streven naar een wereld waarin niemand ergens te oud of te jong voor is.

Wij willen een platform bieden voor zowel jonge als oude mensen om de stereotypen te bestrijden die ouderen als saai en nutteloos bestempelen en jongeren als naïef en egocentrisch. Wij willen een samenleving creëren waarin leeftijd niemand beperkt en waarin termen als ‘oud’ en ‘jong’ geen beperkingen opleggen aan wat iemand kan doen. We zullen naar dit doel toewerken tot het bereikt is.

Purovitalis Liposomal Delivery technical explanation

Liposomale Technologie

In samenwerking met gepromoveerde wetenschappers ontwikkelen wij geavanceerde anti-aging supplementen. Onze Liposomale Technologie verbetert de biologische beschikbaarheid tot wel 5-10 keer, met een efficiëntie van 80-90%. Hierdoor neemt de effectiviteit aanzienlijk toe bij veel kleinere porties.

Terwijl gewone NMN een grote invloed heeft op de NAD+-niveaus, kan liposomale NMN sneller en effectiever werken en met een verlengde afgifte voor een langduriger effect.

begin je toekomst

Huidige vacatures

Purovitalis is een in Nederland gevestigd langlevend bedrijf met de visie om de toonaangevende speler te worden in de evidence-based langleven supplementen industrie. We bieden op wetenschap gebaseerde supplementen voor een lang leven om meerdere kenmerken van veroudering aan te pakken.

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro