GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €50

kennisbank

Wetenschap & Onderzoek

Het is voor ons van cruciaal belang om wetenschappelijk bewezen informatie te verschaffen die geïnformeerde besluitvorming bevordert en de toewijding van het bedrijf ondersteunt om producten te leveren die echt bijdragen aan gezondheid en een lang leven.

Purovitalis Longevity academy, samenvattingen van studies en onderzoek over supplementen die werken

Wij geloven in transparantie en integriteit

Aan de basis van onze toewijding aan jouw gezondheid en welzijn ligt een toewijding aan wetenschappelijke uitmuntendheid. Onze supplementen zijn zorgvuldig samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in onderzoek en wetenschappelijke innovatie. In een wereld waar het supplementenlandschap overweldigend kan zijn, onderscheiden wij ons door wetenschap op de voorgrond te plaatsen.Uw vertrouwen is ons meest gewaardeerde bezit en we nodigen u uit om het verschil te ontdekken dat een op wetenschap gebaseerde aanpak kan maken op uw weg naar optimaal welzijn.

Alle blogartikels

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro