GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Volgens Japan Times zou bijna 38% van de bevolking in Japan alleen ouderen tellen. Door het lage geboortecijfer en de hoge levensverwachting is de oudere bevolking in de wereld gestaag toegenomen. Daarom is er vraag naar antiverouderingssupplementen om een lang leven te garanderen. En samen met het verlichten van problemen die veroorzaakt worden door het ouder worden, stijgt ook de vraag. Laten we de voordelen van NMN eens bespreken.

NMN Benefits, nicotinamide mononucleotide supplements benefits following the latest research

Van de verschillende antiverouderingsproducten springen de voordelen van NMN (Nicotinamide mononucleotide) supplementen het meest in het oog. Mitochondriaal verval is meestal verantwoordelijk voor veroudering in het menselijk lichaam. Dit kan omgekeerd worden door de hoeveelheid Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) in het lichaam te verhogen. NMN is een precursor (een stof die, door middel van een metabolische reactie, een andere stof maakt) van NAD, en het werkt als een tussenproduct in de biosynthese van NAD.

Voordelen van NMN

Het NMN supplement heeft veel voordelen voor de gezondheid, wat zeer gunstig is bij de behandeling van stofwisselingsproblemen en sommige andere ziekten. Er zijn vele manieren waarop de voordelen van NMN mensen kunnen helpen gezond te blijven.

resveratrolbundle

Voordelen van NMN voor vruchtbaarheid

Onderzoek en ontdekkingen hebben aangetoond dat NMN een potentiële aanpak kan bieden voor het verbeteren van de voortplanting van vrouwen in hun late moedersjaren.

Voordelen van NMN voor hartfalen

Zoals we al weten, is hartfalen gerelateerd aan mitochondriale disfunctie. Het herstellen en verbeteren van de mitochondriale gezondheid kan hartfalen dus direct voorkomen. Onderzoek heeft aangetoond dat de voordelen van NMN supplementen kunnen helpen bij de preventie van hartfalen door de mitochondriale ultrastructuur te beschermen.

Voordelen van NMN voor obesitas

Obesitas wordt sterk geassocieerd met een breed scala aan gezondheidsaandoeningen en kan een uitdaging zijn om te behandelen. Er is geen eenvoudige remedie voor obesitas en aanverwante aandoeningen zoals diabetes en hypertensie. In verschillende dierstudies hebben NMN-supplementen een vergelijkbaar calorierestrictie-effect laten zien, wat obesitas voorkomt en de levensduur verlengt.

Onderzoeken naar ziekte en veroudering hebben aangetoond dat het innemen van NMN supplementen nog veel meer positieve effecten kan hebben, van het verbeteren van aandoeningen tot het beschermen tegen negatieve gevolgen. We kunnen dus zeggen dat NMN supplementen veel gezondheidsproblemen op de een of andere manier ten goede komen, met verder onderzoek.

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro