GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Bijwerkingen van NMN – weet wat u kunt verwachten en hoe u de risico’s kunt minimaliseren

Bestaan er bijwerkingen van NMN? Is NMN veilig? Laten we eens duiken in de NMN supplementen. Illustratie van de mens die ouder wordt.

Nicotinamide Mononucleotide, beter bekend als NMN, is een krachtige molecule die helpt bij alle stofwisselingsprocessen in cellen. Deze molecule heeft talloze voordelen op het gebied van het leveren van energie, het versterken van het immuunsysteem, het behandelen van stofwisselingsstoornissen, het onderdrukken van veroudering en zelfs het omkeren van het proces van de menopauze. Laten we er eens in duiken en kijken wat de bijwerkingen van nicotinamide mononucleotide of nmn zijn en of nmn veilig is.

Het gaat er hier echter om of het innemen van nmn-supplementen veilig is voor de menselijke gezondheid en of deze molecule mogelijke bijwerkingen heeft. Bij welke dosis is NMN veilig voor de gezondheid? Is de juiste dosering en kwaliteit van NMN van belang?

Wij hebben het antwoord op al deze vragen over de bijwerkingen van NMN supplementen. U moet alle noodzakelijke informatie over NMN weten voordat u definitief besluit om NMN als supplement te gebruiken.

Is NMN veilig?

De wetenschappers doen uitgebreid onderzoek naar de eigenschappen, voordelen, dosering en effecten van NMN op de menselijke gezondheid. Tot op heden zijn er geen potentiële bijwerkingen van NMN gevonden. Er zijn veel klinische onderzoeken gaande en de onderzoekers hebben genoeg vertrouwen in de positieve resultaten.

Veel wetenschappers en gezondheidswerkers gebruiken NMN zelf als een stof die veroudering tegengaat en energie geeft.

NMN bijwerkingen:

Momenteel zijn er geen bijwerkingen van NMN supplementen gemeld. Verschillende NMN onderzoeken bij knaagdieren toonden een positief effect aan op de stofwisseling van spieren, lever, immuniteit, gezondheid van het hart, lever en huid. Langdurige studies bij ratten hebben geen ernstige of toxische effecten aangetoond gedurende de interventie van 12 maanden. Nog een enkel onderzoek bij mensen toonde geen veiligheidsproblemen aan voor orale doses van 100, 250 en 500 mg NMN. Bij een orale inname van NMN gedurende 5 uur vonden wetenschappers geen veranderingen in lichaamstemperatuur, bloeddruk, hartslag en zuurstofgehalte in het lichaam. Bovendien toonden laboratoriumtests aan dat alle resultaten binnen het normale bereik lagen.

Verhoogt NMN de bloeddruk

Bloedtests die in het laboratorium werden uitgevoerd ,lieten geen opmerkelijke verschillen zien, afgezien van de niveaus van vier moleculen in het bloed, die binnen de normale grenzen bleven.

Veroorzaakt NMN kanker?

Er is enige bezorgdheid over het gebruik van NAD-boosters dat het kanker zou kunnen veroorzaken, of de groei ervan zou kunnen stimuleren. Tot nu toe zijn er 2 onderzoeken op muizen geweest die verkeerd geïnterpreteerd zijn. Daarin staat dat het verlagen van de NAD-niveaus in een hersentumor de groei vertraagt. Dit is later gerapporteerd als NAD veroorzaakt kanker.

Dr. David Sinclair en NMN

Het grote bewijs voor dit feit is Dr. David Sinclair die al vele jaren NMN-supplementen gebruikt en geen bijwerkingen heeft waargenomen. Hij was de eerste die dacht dat het mogelijk was om het verouderingsproces te vertragen en mensen weer jonger te maken.

Het enige gerapporteerde probleem met NMN supplementen was de opslag ervan. Wanneer ze in een warme omgeving werden bewaard, degradeerden ze tot Nicotinamide, wat schadelijk is voor het lichaam. Om dergelijke gevaren te voorkomen, moeten we NMN daarom op de juiste manier bij lage temperaturen bewaren. In het bijzonder in de koelkast. Er zijn dus geen bijwerkingen van nmn supplementen gerapporteerd.

NMN Bijwerkingen bij hoge dosering

Recent onderzoek heeft aangetoond dat een dosering van 500 mg per dag veilig is voor menselijke consumptie. En het zal een positieve invloed hebben op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Voor mensen ouder dan 60 jaar is een orale dosis van 250 mg per dag voldoende om de veranderingen die gepaard gaan met het verouderingsproces tegen te gaan.

Door het gebrek aan informatie over NMN is het moeilijk om de optimale dosering NMN-supplementen te bepalen. Studies hebben aangetoond dat het dagelijks innemen van 250 mg tot 2000 mg NMN voordelen biedt.

Deze drie studies zijn de enige die de impact van het innemen van NMN-supplementen in verschillende doseringen hebben onderzocht. Belangrijk is dat er geen dosis-respons relatie lijkt te zijn tussen de veiligheid en het gebruik van NMN.

Een ander recent klinisch onderzoek heeft aangetoond. Dat het innemen van 200-300 mg NMN per dag gedurende een langere periode, d.w.z. tot zes maanden, voldoende is voor de menselijke gezondheid. Al deze onderzoeken hebben de positieve effecten van NMN op de menselijke gezondheid aangetoond. NMN is veilig en geschikt voor menselijke consumptie. Lees hier meer over de dosering en het schema van NMN poeder.

Kwaliteit van NMN

De kwaliteit van supplementen speelt een grote rol in hun werking. Alleen een supplement van hoge kwaliteit dat in een laboratorium is gemaakt en geëvalueerd, kan u de nodige resultaten bieden. Wij kunnen instaan voor onze kwaliteit en garanderen u de beste resultaten. Wij zijn al lange tijd actief op de markt en ons succesverhaal is voor niemand verborgen.

Onze speciale processen, waaronder het gebruik van liposomale technologie, cleanrooms en producttests door derden, beloven een 99% zuivere kwaliteit en absorptie van het supplement.

Liposomale Technologie

Wij hebben speciale NMN-capsules en -poeder die door middel van gepatenteerde liposomale technologie geproduceerd worden. Liposomale technologie helpt bij een betere absorptie en afgifte van het geneesmiddel in het lichaam. Het gebruik van liposomale technologie heeft de therapeutische waarde van ons supplement verhoogd en heeft de absorptie-eigenschappen van de andere concurrerende partners op de markt verbeterd.

Conclusie

Er zijn verschillende voordelen en bijwerkingen van NMN. Daarom zijn er meer klinische onderzoeken bij mensen nodig om het potentiële effect volledig te testen. De FDA zou deze verbinding ook moeten goedkeuren en de juiste dosering voor dagelijks gebruik moeten bepalen. Toch maken de voordelen van NMN het om vele redenen tot een veelbelovend supplement en het spoort mensen aan om dit supplement in hun dagelijks leven te gebruiken.

hoogwaardige supplementen  Liposomale technologie Gemaakt in de EU Door derden getest lab

Ervaar het leven ten volle want je verdient het beste! Probeer de supplementen van Purovitalis!

Share:

Purovitalis News

Purovitalis News

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro