GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Ervaar de effecten van Purovitalis NAD Booster. Vanaf de eerste dag

Je overweegt om Purovitalis NAD Booster aan jouw winkelwagen toe te voegen, maar je bent nieuwsgierig: “Wat gebeurt er precies als ik een NAD+ supplement gebruik?”. We leggen het graag uit. Hier is de wetenschappelijk onderbouwde weg van NAD-verhoging en de invloed ervan op jouw lichaam.

OPTIMALE CELFUNCTIE & VITALITEIT

Liposomale NAD Booster

NAD+ is essentieel voor het leven en het niveau ervan neemt af naarmate we ouder worden. Het is wetenschappelijk bewezen dat zogenoemde NAD boosters het NAD+-niveau verhoogt en op peil houdt en het biedt de volgende voordelen:

Door derden getest

Liposomaal

Gemaakt in de EU

Good Manufacturing Practice

Vegan

Pure NAD+ voorloper 99%

Liposomale NAD-booster gemaakt en afkomstig uit Europa

Maximale absorptie

Liposomen verbeteren de absorptie van actieve ingrediënten

Wat je kunt verwachten van
onze Premium supplementen

0-2 Weken

NAD Boosters verhogen jouw NAD+ niveaus na de eerste inname. Hoewel sommige mensen in de eerste paar weken geen veranderingen hebben gemeld, hebben anderen hun energieniveau gedurende de dag zien toenemen. Purovitalis NAD Precursor is niet zoals een kopje koffie, het verbetert de energie op cellulair niveau.

2-4 Weken

Met een verhoogde voorraad NAD+ zijn jouw cellen na 2-4 weken begonnen met genezen en zijn ze robuuster. Blijf je dagelijkse NAD Precursor ochtendregime volgen omdat jouw NAD+ niveaus gelijktijdig fluctueren met jouw dagritme.

4 Weken en daarna

Als je jouw niveau van NAD+ weer hebt aangevuld, voelen de meeste van de Purovitalis gebruikers duidelijk een verhoogd niveau van energie en vitaliteit. Als gevolg daarvan verbeterde hun algehele kwaliteit van leven. Wil je jouw exacte NAD+ niveau weten, probeer dan onze NAD+ testkit.

Ontvang GRATIS Vitamine D3 met code

TRYVITD3
nmn-powder-with-yogurt.webp

Verhoog je NAD+ niveaus

Stel je voor dat je de klok van je lichaamscellen terugdraait en ze een uitbarsting van jeugdige energie geeft. Dat is wat NAD voorlopers voor je kunnen doen. Het is niet zomaar een supplement; het is de sleutel tot het verjongen van je cellen, waardoor ze zich weer jong en levendig voelen.

NAD Boosters zijn een natuurlijke verbinding die wonderen verricht in ons lichaam. Naarmate we ouder worden, verliezen onze cellen hun kracht en worden ze traag en minder efficiënt. Een NAD Booster helpt om dat innerlijke vuur weer aan te wakkeren en blaast nieuw leven in elke cel.

PUROVITALIS BEOORDELINGEN

Vertrouwd door onze community

onderzoek

Belangrijke opmerkingen over NAD+ niveaus

Het onderzoek van het Sinclair lab aan de Harvard Medical School is gebaseerd op de vooronderstelling dat veroudering geen onvermijdelijk en onomkeerbaar proces is, maar actief beïnvloed en zelfs teruggedraaid kan worden. Het lab onderzoekt verschillende benaderingen om veroudering tegen te gaan, waaronder het activeren van de afweer van het lichaam, het elimineren van senescente cellen en het in vivo herprogrammeren van cellen.

Onderzoek naar geneesmiddelen die veroudering kunnen vertragen, met name gericht op de afname van nicotinamide adenine dinucleotide (NAD+) met de leeftijd. Het lab bestudeert actief de mechanismen waarmee NAD+-niveaus DNA-herstel beïnvloeden en onderzoekt therapeutische doelen om de fysiologische veerkracht en levensduur te verbeteren.

Mitochondriaal onderzoek heeft een renaissance doorgemaakt, waarbij het laboratorium mechanismen onderzoekt om de mitochondriale homeostase te behouden en de levensduur te verlengen. De ontdekking van voortdurende asynchronie tussen nucleaire en mitochondriale genomen tijdens veroudering heeft geleid tot de formulering van de “Mitochondriale Oase Hypothese”, die suggereert dat lekkage van NAD+ uit mitochondriën bijdraagt aan veroudering en geheugenverlies.

Andere onderzoeksgebieden zijn onder andere het uitstellen van de menopauze en het terugdraaien van onvruchtbaarheid bij vrouwen door de eierstokstamcellen te begrijpen, het identificeren van moleculaire drivers van neurodegeneratieve ziekten om therapeutische interventies te ontwikkelen, en het blootleggen van het menselijk secretoom om het therapeutisch potentieel van peptide hormonen te benutten.

Over het geheel genomen is het veelomvattende en innovatieve onderzoek van het Sinclair lab veelbelovend voor het veranderen van ons begrip van veroudering en het ontwikkelen van interventies om zowel de gezondheid als de levensduur te verbeteren. De diverse projecten laten een multidimensionale aanpak zien, die waardevolle inzichten verschaft in de ingewikkelde mechanismen die ten grondslag liggen aan veroudering en leeftijdsgerelateerde ziekten.

Ontvang GRATIS Vitamine D3 met TRYVITD3

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro