GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Purovitalis Liposomale Technologie

Liposomale levering is een geavanceerde techniek waarbij liposomen worden gebruikt om actieve stoffen naar de gewenste bestemming in het lichaam te transporteren. Door de actieve ingrediënten in liposomen in te kapselen, kunnen we ze beschermen tegen afbraak en ze rechtstreeks naar de doelcellen of -weefsels brengen. Dit unieke afgiftesysteem omzeilt veel van de uitdagingen waarmee traditionele supplementen te maken hebben, wat leidt tot een verbeterde werkzaamheid en betere algemene resultaten. Onze gepatenteerde Liposomale Technologie verbetert de biologische beschikbaarheid met 90%. Hierdoor neemt de effectiviteit aanzienlijk toe bij veel kleinere porties. Terwijl een gewoon longevity-supplement zoals NMN een grote invloed heeft op het NAD+-niveau, kan liposomaal NMN sneller en effectiever werken en met verlengde afgifte voor een langduriger effect.

Wat zijn liposomen?

Liposomen zijn microscopisch kleine blaasjes die bestaan uit een lipide bilaag die sterk lijkt op de celmembranen in ons lichaam. Deze minuscule structuren fungeren als beschermende dragers die therapeutische stoffen zoals vitamines, mineralen en farmaceutische geneesmiddelen inkapselen. Door onze celmembranen na te bootsen, bieden liposomen een efficiënte en natuurlijke manier om actieve ingrediënten in onze cellen te transporteren, waardoor een optimale biologische beschikbaarheid en absorptie wordt gegarandeerd. Fosfolipiden zijn natuurlijke stoffen. Eén daarvan die meestal gebruikt wordt bij de productie van liposomen voor voedingssupplementen is lecithine, dat voorkomt in soja of zonnebloem. 

Er zijn veel soorten en maten liposomen, evenals veel verschillende fosfolipiden die gebruikt kunnen worden. Tegenwoordig is dit een van de meest levendige onderzoeksgebieden, vanwege de belofte om verschillende absorptieproblemen voor orale nutraceuticals en farmaceutische producten op te lossen.

De liposomale versie van NMN zorgt voor een snellere absorptie, een efficiëntere opname en het wordt niet afgebroken in uw darmen; met normale capsules probeert u het te absorberen, maar u breekt het af terwijl het door uw maag-darmkanaal gaat. De absorptie in het systeem is heel belangrijk.

Voordelen van liposomale toediening

Superieure absorptie

Liposomen verbeteren de absorptie van actieve ingrediënten, waardoor een hogere biologische beschikbaarheid mogelijk is in vergelijking met conventionele toedieningsmethoden. Onderzoek toont aan dat liposomale formuleringen de absorptie en het gebruik van voedingsstoffen in het lichaam aanzienlijk kunnen verhogen 1.

Doelgerichte levering

Liposomen kunnen zo worden ontwikkeld dat ze zich specifiek richten op bepaalde cellen of weefsels, waardoor therapeutische stoffen nauwkeurig worden toegediend. Deze gerichte aanpak maximaliseert de werkzaamheid van behandelingen en minimaliseert mogelijke bijwerkingen 2.

Verbeterde stabiliteit

Liposomale inkapseling biedt bescherming voor gevoelige stoffen door ze te beschermen tegen afbraak door enzymen of sterk maagzuur. Dit behoud van integriteit helpt de potentie en effectiviteit van de ingekapselde verbindingen te behouden. 3.

Veelzijdigheid

Liposomale toediening is niet beperkt tot specifieke stoffen of industrieën. Het kan worden toegepast op een breed scala aan stoffen, waaronder vitaminen, antioxidanten, kruidenextracten en zelfs farmaceutische geneesmiddelen. De veelzijdigheid van liposomale technologie opent eindeloze mogelijkheden voor innovatieve therapeutische oplossingen.

Voordelen van liposomale toediening

Liposomale supplementen zijn een doorbraak voor mensen die op zoek zijn naar een optimale gezondheid en welzijn. Door de kracht van liposomale toediening te benutten, hebben wij een assortiment supplementen van topkwaliteit ontwikkeld die een verbeterde biologische beschikbaarheid en superieure absorptie bieden. Of u nu uw immuunsysteem wilt ondersteunen, cellulaire verjonging wilt bevorderen of de opname van voedingsstoffen wilt optimaliseren, onze liposomale supplementen zijn ontworpen om opmerkelijke resultaten te leveren.

Naarmate de liposomale toediening zich verder ontwikkelt, brengen voortdurend onderzoek en innovatie nieuwe mogelijkheden en toepassingen aan het licht. Bij PuroVitalis blijven we in de voorhoede van de liposomale technologie om u de nieuwste doorbraken op het gebied van suppletie te kunnen bieden. Om meer te weten te komen over liposomale toediening en het ongelooflijke potentieel ervan, kunt u de volgende onderzoeksartikelen lezen.

Bent u klaar om de kracht van liposomale toediening zelf te ervaren? Ontdek ons assortiment liposomale supplementen en ontgrendel het volledige potentieel van uw wellnessreis. Bekijk onze selectie op

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro