GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Purovitalis Herhaalservice

Onze herhaalservice is ontworpen om jouw leven te vereenvoudigen en je algehele welzijn te verbeteren. Sluit je bij ons aan en neem de controle over jouw gezondheid.

Profiteer van alle voordelen van de herhaalservice
Kies jouw longevity supplement
Jouw abonnement beheren
Ontvang een melding voor komende bestellingen
Annuleren

Voordelen herhaalservice

Jij hebt de controle

We hebben het makkelijk voor je gemaakt om je leveringen op jouw eigen manier te beheren. Of je nu een levering wilt uitstellen, annuleren of overslaan, je kunt dit doen met slechts een paar klikken in jouw account.

ALTIJD 10% KORTING

Als je lid wordt, krijg je 10% korting op elke bestelling die je doet.

Exclusieve extraatjes

Als lid ben je als een van de eersten op de hoogte van onze nieuwste producten, zodat je ze als eerste kunt proberen. En je blijft jouw producten ontvangen ook wanneer ze niet meer op voorraad zijn.

Gratis verzending

Gratis verzending binnen Nederland & België bij orders boven €35.

Wat anderen zeggen

Dit is wat abonnees van Purovitalis te zeggen hebben over onze diensten

Profiteer vandaag nog alle voordelen van de herhaalservice

Word abonnee en bespaar tot

10%

FAQ

Je ontvangt automatisch elke 30 of 60 dagen een Purovitalis pakket met 10% korting.

Je kunt je abonneren door de herhaalservice optie te selecteren bij onze producten. 

Twee dagen voor je volgende levering wordt je nieuwe product opgestuurd. Je zult dus niet zonder jouw gekozen supplementen zitten. Als je weet dat de verzending in jouw regio langer duurt, kun je de bezorgdag wijzigen.

Deze functie is op dit moment niet mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen.

Je kunt jouw abonnement op elk moment opzeggen. Om het abonnement op te zeggen moet je eerst inloggen op jouw account, of er een aanmaken als je er nog geen hebt. Klik op het tabblad ‘Abonnementen’ op de knop ‘Bewerken’ naast het abonnement dat je wilt annuleren en selecteer vervolgens ‘Abonnement annuleren’ onder aan de pagina ‘Bewerken’. In het pop-upvenster wordt je gevraagd een annuleringsreden op te geven.

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro