GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Purovitalis

Aanmelden voor B2B prijzen

Uw ideale partner voor gezondheid en longevity

Laat uw winkel opbloeien

Verbeter uw winkel of kliniek waar gezondheid en longevity centraal staan door samen te werken met Purovitalis™. Onze passie voor het creëren van hoogwaardige longevity oplossingen, of zoals wij ze graag noemen, “Vital Aging” oplossingen, is verankerd in onze wortels. Wij zetten ons in om uitzonderlijke waarde te creëren, niet alleen voor uw schappen, maar nog belangrijker, voor uw klanten.

Omarm onze visie om de wereldwijde wellnessindustrie een nieuwe vorm te geven. Ons toegewijde team bij Purovitalis™ verlegt onvermoeibaar grenzen om avant-gardistische supplementen te ontwikkelen die de longevity van het leven verbeteren en welzijn cultiveren. Met aanhoudend onderzoek, baanbrekende innovatie en een onwrikbare inzet om alleen de beste ingrediënten te gebruiken, zijn wij meer dan alleen een leverancier; wij zijn uw standvastige partner in het voeden van een gezonder, gelukkiger en bevredigender leven voor uw klanten.

Purovitalis Advantage - De viervoudige voordelen

Door te kiezen voor Purovitalis profiteert uw bedrijf van het volgende:

  1. Snelle en gratis verzending: Onze logistieke bekwaamheid zorgt voor een snelle en kostenloze levering, waardoor uw wachttijd en kosten worden verminderd.
  2. Europees geproduceerde producten: Omarm de kwaliteit en betrouwbaarheid van Europees geproduceerde producten en onderstreep onze toewijding aan normen van wereldklasse.
  3. Lage bulktarieven: Geniet van aanzienlijke besparingen met onze lage bulktarieven, ontworpen om uw winstmarges te maximaliseren met behoud van uitmuntende producten.
  4. Testen door derden: Vertrouw op onze producten, gevalideerd door uitgebreide derdepartijentests, die transparantie, werkzaamheid en veiligheid in al onze aanbiedingen garanderen.

Meld u vandaag nog aan voor onze exclusieve groothandelstarieven en laat Purovitalis uw bedrijf een concurrentievoordeel geven. Wij bieden een verleidelijke mix van betaalbare prijzen en compromisloze kwaliteit, waardoor wij een onweerstaanbare keuze zijn voor detailhandelaars die zowel winst als klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Laten we samen op weg gaan naar een wereld vol vitaliteit en gezond ouder worden. Uw toekomst in wellness begint met Purovitalis.

Neem contact op met ons Purovitalis verkoopteam

Om in contact te komen met een van onze Purovitalis verkoopvertegenwoordigers, vragen wij u vriendelijk om uw gegevens in te vullen op het onderstaande formulier. Als u problemen ondervindt tijdens dit proces, staan wij klaar om u te helpen. Stuur ons gerust een e-mail op wholesale@purovitalis.com of bel ons op +31203086767.

Wij zijn open en staan klaar om u te helpen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00 uur.

Een speciale opmerking voor onze bestaande groothandelklanten

Als u een bestaande groothandelklant van ons bent, neem dan contact op met uw aangewezen accountvertegenwoordiger voor vragen.

U kunt ons ook per e-mail of telefoon bereiken op wholesale@purovitalis.com of +31203086767. Uw partnerschap is waardevol voor ons, en we zijn er altijd om uw zakelijke behoeften te ondersteunen.

Toegang voor bedrijven aanvragen

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro