GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €50

Consulting

Voorkomen is beter dan genezen

Purovitalis Longevity Consult, get to know the experts.

Een frisse blik kan soms ongelooflijk nuttig zijn.

Of u nu uw gezondheid en conditie wilt verbeteren, het verouderingsproces wilt vertragen of gevormd advies wilt krijgen, onze medische professionals kunnen u helpen.

We leven in een tijd waarin we onze bezittingen, zoals auto’s, fietsen en kleding, in een veel hoger tempo verbruiken en vervangen dan vroeger. Er is maar één huis dat we niet kunnen veranderen, en dat is ons fysieke lichaam. Voor een lang en gezond leven is het van vitaal belang dat we ons lichaam zo optimaal mogelijk behandelen en onderhouden.

In onze huidige omgeving liggen gezondheidsrisico’s op elke hoek, dus het is beter om te voorkomen en te vermijden dan om te genezen. Wij willen u graag preventief (leefstijl)advies kunnen geven dat is afgestemd op uw behoeften.

Purovitalis™ werkt samen met een aantal klinieken en particuliere zorginstellingen in Europa die onze producten met trots verkopen. De tijd is gekomen om u digitaal longevity advies te geven. Van artsen die gespecialiseerd en gepassioneerd zijn in longevity. En u de meest nauwkeurige en wetenschappelijk onderbouwde gegevens kunnen geven. Om u richtlijnen te geven en u te helpen uw gezondheid te verbeteren en langer vitaal te blijven.

Onze eerste medische partners staan hieronder vermeld. Deze consulten worden online gedaan, maar als u na het consult een follow-up wilt, kunt u direct met uw arts hierover praten.

WAT KAN HET VOOR U DOEN?

Consult voor longevity & gezondheid

Medisch advies

Ervaart u symptomen, maar lukt het u niet om een diagnose te stellen en een behandelingsstrategie te plannen? De professionals in ons gezondheidsnetwerk delen ons geloof en onze missie, en zij zullen u ervaren en deskundige ondersteuning bieden op uw weg naar longevity. Ze helpen u graag bij het maken van een gedetailleerde analyse van uw situatie en staan te popelen om dat te doen. Als dat gewenst is, kunnen ze meer geavanceerde tests uitvoeren om tot een definitieve diagnose en behandelplan te komen.

Preventie

Wilt u een beter inzicht in uw huidige gezondheid en mogelijke risicofactoren? Genezen is niet zo effectief als voorkomen. De medische professionals die deel uitmaken van ons netwerk helpen u graag om een nauwkeurig beeld van uw gezondheid te krijgen. En geven u relevant, persoonlijk advies voor preventieve zorg en veranderingen in uw levensstijl. Alles van gezondheidsverbetering tot preventieve geneeskunde.

Vruchtbaarheid

Het is geruststellend om te weten dat u niet de enige bent die moeite heeft om zwanger te worden. Als u op zoek bent naar een persoonlijke evaluatie van uw kansen op een gezonde zwangerschap, dan krijgt u die van onze zeer gewaardeerde professionals. Zij zullen u helpen uitzoeken wat het beste voor u is en al uw opties uitleggen.

melianthe, purovitalis consult

Dr. M.P.J. Nicolai

Dr. MPJ Nicolai is uroloog en gespecialiseerd in andrologie. Ze houdt zich dus bezig met mannelijke hormoonhuishouding, seksualiteit en vruchtbaarheid. Daarnaast heeft Dr. Nicolai expertise in preventieve geneeskunde en longevity. Haar doel: mensen helpen om vitaal, ziektevrij en seksueel actief oud te worden.

Dr. S.F. Oudkerk

Dr. S.F. Oudkerk is interventieradioloog, gespecialiseerd in vasculaire en oncologische interventies. Dr. Oudkerk heeft ook vele jaren in de medische consultancy gewerkt, waarbij hij second opinions gaf en waar nodig deskundigen wereldwijd raadpleegde. Dr. Oudkerk loopt voorop als het gaat om innovaties in de gezondheidszorg, preventieve geneeskunde en longevity.

Een consult aanvragen

Vragen?

Maandag – Vrijdag van 9:00 tot 17:00

support@purovitalis.com

+3185 070 66 50

Link2Care
info@link2care.nl
+3130 750 10 40

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro