GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Bryan Johnson Blueprint en supplementen protocol

Bryan Johnson, ondernemer en liefhebber van lang leven, bezig met zijn dagelijkse Blueprint anti-verouderingskuur, omringd door verschillende supplementen en gezondheidsmonitoringapparaten.

Duik met ons mee in Bryan Johnson’s fascinerende anti-verouderingsstrategie! Verken de Bryan Johnson Blueprint, een complete gids die de geheimen van een lang en gezond leven onthult. Leer alles over het uitgebreide supplementen protocol van Bryan Johnson, een essentieel onderdeel van zijn innovatieve benadering om het schijnbaar ongrijpbare doel – het omkeren van het verouderingsproces – te bereiken.

Wie is Bryan Johnson?

Bryan Johnson, het tech-brein achter Venmo en Braintree, verkocht deze bedrijven in 2013 voor een duizelingwekkende 800 miljoen dollar. In 2021 lanceerde hij Project Blueprint, een gedurfde stap om veroudering te keren die wereldwijd veel aandacht heeft getrokken.

Nu een welgestelde ondernemer, heeft de 46-jarige Bryan de afgelopen drie jaar meer dan 4 miljoen dollar uitgegeven aan een unieke missie: de dood vermijden.

Zijn oplossing is Blueprint, een systeem om het leven te verlengen waarbij 30 artsen alle beslissingen over zijn lichaam nemen. Ze willen zijn leven verlengen en zijn ‘biologische leeftijd’ verminderen door zich te richten op elk aspect van zijn levensstijl.

Het Begin van Bryan Johnson’s Blueprint Project

Duik met ons in het Blueprint Project van Bryan Johnson – het is meer dan een project, het is een levensstijl, zorgvuldig samengesteld uit talloze metingen en uitgebreide analyses van het lichaam. Het kloppend hart van het project zit in de protocollen, die voortdurend worden geoptimaliseerd door zijn medisch team.

“Van het moment dat ik naar bed ga tot het moment dat ik wakker word, is mijn hele leven gestructureerd rondom het systeem,” vertelt Bryan.

Bryan experimenteerde ook met plasma-transfusies van 1 liter gedurende zes maanden samen met zijn zoon, maar stopte hiermee vanwege onvoldoende voordelen en potentiële risico’s.

Het Blueprint Project verweeft een strikt dagelijks dieet, een meedogenloos sportregime, en systematische metingen van orgaan tot orgaan, wat Bryan’s dagelijkse leven volledig in beslag neemt.

De dagelijkse routine

Welkom in een dag uit het leven van Bryan Johnson, die elke minuut plant om de strijd tegen het ouder worden aan te gaan. Zijn dag begint vroeg om 4:53 uur, door op een weegschaal te stappen en 2-3 minuten een speciaal licht aan te zetten om zijn lichaam te wekken.

Vervolgens controleert hij zijn oor temperatuur en neemt twee ijzerpillen met vitamine C. Daarna richt hij zich op zijn huid, door een laserlichtmasker vijf minuten te gebruiken om het gezond en helder te houden.

Tegen 6 uur ‘s ochtends is Bryan klaar om de rest van zijn dag beneden te beginnen. Na het eten doet hij oefeningen om zijn grip te versterken en brengt een uur door met trainen, een zware routine die hij elke dag doet. Drie dagen per week zijn deze workouts zelfs nog zwaarder, allemaal onderdeel van zijn toewijding om gezond en jong van uiterlijk te blijven.

De ochtendroutine

Medische Metingen

Bryan Johnson Blueprint legt de nadruk op regelmatige gezondheidscontroles. Gewicht, lichaamsvet en lichaamsvocht worden consequent gemeten. Ook bloedglucosewaarden en MRI-screenings op kanker zijn van vitaal belang. Bovendien zorgt hij ervoor dat zijn aderen, prostaat en schildklier worden gecontroleerd. Een team van 30 artsen houdt deze metingen zorgvuldig in de gaten.

Testen

Testen helpen om de resultaten van Bryan’s Blueprint bij te houden. Het team gebruikt MRI-scans en echografieën om mogelijke ziektes te ontdekken en op te volgen. Bryan deelt details zoals zijn gebruik van een Polar H10 hartslagmonitor borstband op zijn website. Het volgt zijn maximale hartslag en bewaakt hoeveel zijn “leeftijd” vermindert op basis van hartprestaties. Met een verouderingstempo van 0.69 toont Bryan aan dat zijn methoden werken; hij veroudert slechts 277 dagen per jaar. Je kunt ook je daadwerkelijke leeftijd vergelijken met je biologische leeftijd met behulp van de EpiAge Biological Age Test op onze website. Bryan en zijn team updaten de Blueprint website regelmatig met deze resultaten.

Het Dieet

Bryan Johnson gebruikt geen typische maaltijdnamen. In plaats daarvan zegt hij “eerste maaltijd”, “tweede maaltijd”, enzovoort. Elke maaltijd is 100% veganistisch, met een dagelijkse calorie-inname van 1977. De eerste maaltijd, voor zijn workout, bevat de “Groene Reus” drank, boordevol verschillende supplementen, samen met zijn eerste supplementinname. Voor de tweede maaltijd mengt de “Super Groente” linzen, groenten en een symfonie van kruiden tot een voedzame blend. De derde maaltijd varieert en biedt gerechten zoals Asperge Amandel Bietensalade of Gevulde Zoete Aardappelen.

Bryan Johnson Supplementen

Bryan Johnson navigeert door zijn dag met een minutieus supplementenregime, dat bestaat uit een assortiment van maar liefst 111 verschillende items, elk met uiterste precisie gekozen. Deze worden op zorgvuldig berekende momenten gedurende zijn dag toegediend, om optimale absorptie en werkzaamheid te verzekeren. Zijn dag begint met een forse dosis vroeg in de ochtend, gevolgd door een tweede inname om 11 uur, wat hij eigenaardig genoeg zijn ‘diner’ tijd noemt. Melatonine rondt zijn regime af net voor het slapengaan, bevorderend voor een rustige slaap, terwijl andere supplementen over zijn dagelijkse schema zijn gestrooid.

Bryan’s selectie bestrijkt een breed spectrum, zorgvuldig uitgekozen om verschillende aspecten van zijn gezondheid en welzijn te ondersteunen, bijdragend aan de effectiviteit van zijn Blueprint-protocol. Deze supplementen omvatten vitamines, mineralen, antioxidanten en andere verbindingen, elk speelt een cruciale rol in het versterken van zijn lichaamsfuncties, het versterken van de immuniteit, het verbeteren van de cellulaire gezondheid en het ondersteunen van metabole processen, onder andere. Of het nu gaat om het ondersteunen van zijn cognitieve functie, het beschermen van zijn gewrichten, of het versterken van zijn cardiovasculaire gezondheid, elk supplement in Bryan’s regime heeft een duidelijke rol en is met een doel opgenomen om zijn uitgebreide aanpak om het verouderingsproces te beteugelen te versterken.

Laten we enkele van Bryan Johnsons supplementen verkennen:

Rapamycine

Bryan Johnson neemt Rapamycine op in zijn supplementenregime. Dit natuurlijke bestanddeel, oorspronkelijk ontdekt in de grond van Paaseiland, hielp oorspronkelijk om lichaamsafstoting van getransplanteerde organen te voorkomen. Later onderzoek onthulde aanvullende voordelen.

Het wordt beschouwd als een echt anti-verouderingsmedicijn, aangezien het levensbeperkende, leeftijdsgebonden ziekten kan voorkomen die het leven van een persoon kunnen verkorten.

Dit bestanddeel vertraagt mTOR-eiwitten en activeert autofagie, wat verschillende gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, zoals detoxificatie, celvernieuwing en revitalisering.

Ca-AKG

Calcium Alpha-ketoglutaraat (Ca-AKG), een calciumzout, heeft de aandacht getrokken van de gemeenschap die zich bezighoudt met levensduur. Gebruikt in een muizenstudie, toonde het potentie om de levensduur te verlengen, verouderingsomstandigheden te vertragen, fragiliteit te verminderen en chronische ontstekingen te verminderen.

Hyaluronzuur

Dit bestanddeel brengt belangrijke voordelen met zich mee. Het is een sleutelcomponent van bindweefsels, huid en de vloeistof die gewrichten smeert.

Hyaluronzuur wordt meestal goed verdragen en wordt door de meesten als veilig beschouwd in geschikte doses. Het is een cruciaal onderdeel in veel huidverzorgings- en medische producten dankzij de hydraterende en weefselondersteunende eigenschappen.

B-Complex

Deze vitaminebooster bevat thiamine (B1), Riboflavine-5-fosfaat (B2), Niacinamide (flush-vrije Niacine – B3), Calcium D-pantothenaat (B5), D-Biotine (B7) & Pyridoxaal-5-Fosfaat (Vit B6).

Het lichaam absorbeert deze gemethyleerde vitaminevorm onmiddellijk, wat de energiestofwisseling, homocysteïneregulatie, nutriëntenmetabolisme, hartfunctie en neurologische gezondheid verbetert.

Ons Spermidine supplement bevat je dagelijkse dosis vitamine B-complex.

Vitamine D3

Vitamine D3 is essentieel om de botten sterk te houden, aangezien het normaal gesproken wordt verkregen uit het dieet of door zonlichtenergie. Ook is vitamine D een krachtige booster voor het immuunsysteem en speelt het een belangrijke rol bij het beschermen tegen seizoensgebonden ziekten.

Je kunt ook Purovitalis Vitamine D3 proberen, geproduceerd met Liposomale technologie om de opname door je lichaam te verhogen.

NAD Voorlopers

Nicotinamide riboside (NR) is een vorm van vitamine B3 en een precursor voor nicotinamide adenine dinucleotide (NAD+), een co-enzym betrokken bij verschillende cellulaire processen, waaronder metabolisme en DNA-reparatie.

Een andere krachtige NAD+ precursor is NMN – nicotinamide mononucleotide (NMN).

Spermidine

Bryan Johnson omvat strategisch Spermidine in zijn dieet, vooral vanwege de rol in autofagie, de manier van het lichaam om beschadigde cellen op te ruimen en nieuwere, gezondere cellen te regenereren. Prominent aanwezig in zijn “Green Giant” drankje tijdens de eerste maaltijd, ondersteunt Spermidine Bryans scherpe streven naar celvernieuwing en algehele vitaliteit, in lijn met zijn grondige anti-verouderingsstrategie.

Zink

De supplementen lijst van Bryan Johnson omvat ook zink, een belangrijk mineraal voor het lichaam dat werkt ter ondersteuning van ons natuurlijke afweersysteem, direct gelinkt aan het immuunsysteem.

Bryan Johnson Blueprint Conclusie

Hij benadrukt dat dit allemaal om iets veel groters gaat dan gespierd worden en een jeugdige uitstraling behouden. “De meeste mensen gaan ervan uit dat de dood onvermijdelijk is. We proberen eigenlijk gewoon de tijd die we hebben voordat we sterven te verlengen,” zegt hij.

Hij voegt eraan toe: “Ik denk niet dat er ooit een tijd in de geschiedenis is geweest waarin Homo sapiens met een stalen gezicht konden zeggen dat de dood misschien niet onvermijdelijk is.”

Experts zijn het hier krachtig mee oneens. “Doodgaan is geen optie; het zit in onze genen,” zegt Dr. Pinchas Cohen, decaan van de Leonard Davis School of Gerontology aan de University of Southern California.

Cohen benadrukt dat langer leven in de toekomst zeker mogelijk is: gedurende de 20ste eeuw steeg de levensverwachting van de mens van ongeveer 50 naar meer dan 80. Maar eeuwig leven is dat niet.

Concluderend benadert Bryan Johnson’s Blueprint programma het omkeren van veroudering op een innovatieve manier. Hoewel het potentiële voordelen biedt voor de levensduur, roept het ethische vragen op over de waarde van zo’n eeuwige toewijding.

Misschien vindt je het ook interessant om David Sinclair’s Supplement Regime te lezen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
admin

admin

Verwante artikelen

Spermidine Fusion kopen

Nieuwste blogs

Meld je aan en bespaar 5%

Meld u aan voor speciale aanbiedingen, nieuws over een lang leven en 5% korting op uw eerste bestelling
Close

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro