Waarom u het kopen van NMN supplement op Amazon zou moeten vermijden

Verschillende gezondheidssupplementen hebben de markt veroverd, omdat mensen zich nu meer dan ooit bewust zijn van hun gezondheid. Een supplement dat zeer populair is geworden is de anti-verouderingsmolecule bekend als Nicotinamide Mononucleotide (NMN). Het supplement heeft veel klanten aangetrokken, omdat het wordt voorgesteld door Dr. David Sinclair, een gerenommeerd bioloog die bekend staat om zijn onderzoek naar veroudering aan de Harvard Medical School. Laten we eens kijken waarom u geen nmn supplementen op amazon moet kopen

waarom u moet vermijden nmn bij amazon te kopen

Velen van ons gebruiken Amazon om hun supplementen te kopen, vooral vanwege het gemak en de beschikbaarheid van goedkopere alternatieven. Maar heb je ooit geprobeerd om de zuiverheid en betrouwbaarheid van dergelijke producten na te gaan? Hoogstwaarschijnlijk niet. Inderdaad, veel mensen proberen niet uit te zoeken of een product overeenkomt met de beweringen van het bedrijf, en dat is de reden waarom er bedrijven op de markt zijn gekomen die namaaksupplementen verkopen.

De realiteit van NMN supplementen beschikbaar op Amazon

Om de consument bewust te maken van de realiteit achter elk NMN supplement dat Amazon opsomt, heeft een dieetbedrijf een studie uitgevoerd op 22 NMN Amazon producten. Verrassend genoeg, waren de resultaten niet in het voordeel van de consument.

Slechts 3 van de 22 monsters bevatten NMN volgens de claim. 23% van de producten, d.w.z. 5 monsters, hadden ongeveer 88 - 99% van het geclaimde NMN-gehalte. Ongeveer 14 monsters (64%) hadden minder dan 1% van het NMN gehalte, terwijl 3 monsters die bijdroegen aan 14% van de totale geteste monsters geen NMN gehalte hadden. Dit toont aan dat bijna 78% van de NMN supplementen die Amazon verkoopt niet de juiste dosis NMN bevatten en daarom geen gezondheidsvoordelen kunnen geven.

Aeen andere studie uitgevoerd door Effepharm in samenwerking met ProHealth Longevity onthulde soortgelijke resultaten. Bijna 50% van de NMN producten hadden geen NMN gehalte, terwijl sommige slechts ongeveer 80% zuiver waren.

Redenen waarom u NMN niet op Amazon zou moeten kopen

De belangrijkste reden waarom u de aanschaf van NMN supplement op Amazon moet vermijden, is dat er geen garantie is voor de zuiverheid en werkzaamheid van het product. Studies tonen aan dat verschillende bedrijven versneden producten verkopen, en er is geen manier om de juiste te vinden. Behalve, natuurlijk, een test door een derde partij, wat niet haalbaar is voor elke koper.

Ten tweede, je kunt er niet zeker van zijn hoe supplementen van NMN Amazon worden opgeslagen in haar faciliteiten en voor hoe lang. In een interview zei Dr. David Sinclair dat NMN in koeling moet worden opgeslagen om degradatie te voorkomen. En Amazon biedt geen koeling aan FBA verkopers. Daarom wordt het supplement niet onder koele omstandigheden bewaard totdat het uw deur bereikt.

Ten derde is er geen manier om contact met hen op te nemen als je vragen hebt, omdat veel verkopers niet eens een website hebben.

En tot slot is er geen schaarste aan frauduleuze bedrijven op Amazon die valse analysecertificaten tonen om klanten te lokken hun producten te kopen.

Wat u in plaats daarvan kunt doen

Het bovenstaande betekent niet dat u geen goede NMN op Amazon kunt vinden. Maar het is het beste om verder te onderzoeken dan te vertrouwen op een NMN Amazon pagina. Zoek een bedrijf dat een officiële website heeft. Kijk of u het analysecertificaat kunt vinden en controleer de details. Een echt bedrijf zal reageren op vragen die u heeft. Verder, bereken de gemiddelde prijs van NMN per gram door het bestuderen van producten op de markt. Een product met een lage prijs is misschien niet in overeenstemming met de normen

NMN is een voedingssupplement, en u moet uw gezondheid niet op het spel zetten. Dus, wees waakzaam en zorg ervoor dat u het koopt van een betrouwbare bron.

Referenties

https://s23.q4cdn.com/937095816/files/doc_downloads/2021/Quantitative-Analysis-of-22-NMN-Consumer-Products-Oct-2021.pdf


https://www.nutraceuticalsworld.com/contents/view_breaking-news/2021-06-23/adulterated-nmn-supplements-are-of-major-concern-one-supplier-reports/


https://www.linkedin.com/pulse/where-buy-nmn-3-factors-consider-pgce-fitol-miinstlm-and-author


https://en.wikipedia.org/wiki/David_A._Sinclair