Wat is Trans-Resveratrol en waarom het belangrijk voor u

Resveratrol is een polyfenol dat van nature voorkomt in talrijke planten, zoals druiven, bessen en pinda's. Polyfenol is een groep van fytochemische en micronutriënten die aanwezig zijn in plantaardige voedingsmiddelen en dranken. Deze stof werkt het best als voedingssupplement omdat het antikanker-, antibacteriële- en antioxiderende eigenschappen heeft. Laten we de trans-resveratrol vs resveratrol en zijn voordelen bespreken.

Resveratrol heeft twee vormen: cis- en trans-resveratrol. Trans-resveratrol is de soort resveratrol die verschillende potentiële gezondheidsvoordelen heeft vanwege zijn structurele elementen. Aangezien resveratrol verschillende gezondheidsvoordelen heeft (aangetoond in studies), kun je het het immuunsysteem van de natuur noemen.

What is trans-resveratrol vs resveratrol, what are the trans resveratrol benefits?

Wat is trans resveratrol?

Het is het actieve bestanddeel van resveratrol supplementen. Er zijn verschillende voordelen van trans-resveratrol, zoals het verlagen van het risico op het ontwikkelen van gewrichtsaandoeningen, leverziekten, de ziekte van Alzheimer, multiple sclerose, cataract, de ziekte van Parkinson, enz.

Wat is het verschil tussen trans resveratrol en resveratrol?

Trans resveratrol vs resveratrol

Het werkzame bestanddeel van resveratrol is trans-resveratrol. Het belangrijkste verschil tussen trans-resveratrol en resveratrol is dat trans-resveratrol de naam is van een supplement dat polyfenolen bevat, dat zijn antioxidanten. Tegelijkertijd is het tweede datgene dat het werk doet.

Resveratrol

Trans-resveratrol

Het is een polyfenolverbinding die voorkomt in sommige planten en ook in rode wijn. Resveratrol heeft antioxiderende eigenschappen.

Het is een polyfenolische fytoalexine die aanwezig is in verschillende planten zoals druiven. Het heeft antioxiderende, anti-kanker, en anti-inflammatoire eigenschappen

Planten produceren dit natuurlijke fenol.

Er zijn twee isomeren van resveratrol, en trans-resveratrol is er daar één van.

Het is eigenlijk de naam van het product, dat een voedingssupplement is.

Het is het actieve ingrediënt dat aanwezig is in resveratrol voedingssupplementen.

De voordelen van trans-resveratrol vs resveratrol

Ze hebben allebei ontstekingsremmende eigenschappen, helpen cellen te beschermen en bevorderen de cardiovasculaire gezondheid. Maar trans-resveratrol heeft enkele specifieke voordelen, zoals het feit dat het de bloed-hersenbarrière kan passeren. Dit betekent dus dat trans-resveratrol supplement de hersenen helpt te beschermen tegen aantasting en schade.

Trans-resveratrol is de beste optie als je je gezondheid zo veel mogelijk wilt beschermen, omdat resveratrol dat niet kan bereiken. Omdat je weet dat trans-resveratrol antioxiderende eigenschappen heeft, speelt het een belangrijke rol in de voordelen van trans-resveratrol.

Resveratrol helpt op verschillende manieren om een gezond lichaam te behouden. Het versterkt de antioxidantwerking, verbetert de cardiovasculaire gezondheid, en ondersteunt een normale bloedsuikerspiegel. Maar een van de belangrijkste voordelen voor de gezondheid is zijn vermogen om een lang leven te verlengen. Wanneer je resveratrol inneemt, activeert het SIRT1 in het lichaam. Dit is een eiwit dat veroudering onder controle helpt te houden.

Trans resveratrol voordelen:

  • Het helpt om ontstekingen en gewrichtspijn te verminderen door oxidatieve stress te verlagen. Het is dus zeer gunstig voor patiënten die artritis of een andere vorm van gewrichtspijn hebben.
  • Trans resveratrol heeft ook antikanker eigenschappen. Het neutraliseert de vrije radicalen en stopt de uitbreiding van tumorcellen. In het bijzonder zijn de polyfenolen nuttig bij borstkanker, dikke darmkanker en prostaatkanker.
  • Trans resveratrol heeft voordelen voor de cardiovasculaire gezondheid; het verbetert de gezondheid van de hartkamers en verlaagt de bloeddruk. Het verlaagt ook het cholesterolgehalte omdat het oxidatie tegengaat, waardoor het risico op hart- en vaatziekten afneemt.
  • Het speelt een belangrijke rol bij het beheersen van degeneratieve ziekten. De meest voorkomende zijn de ziekte van Alzheimer, Parkinson en reumatoïde artritis. Aangezien het sterke antioxiderende eigenschappen heeft, helpt het aan de ziekte van Alzheimer gerelateerde neurodegeneratie te voorkomen. Het lijkt te interfereren met beta-amyloïde eiwitfragmenten, die essentieel zijn voor de ontwikkeling van de plaques die een iconisch kenmerk zijn van de ziekte van Alzheimer.
  • Diabetes treft miljoenen mensen over de hele wereld, maar de consumptie van resveratrol kan helpen bij het beheer ervan. Resveratrol beschermt de bètacellen tegen glucosevergiftiging, waardoor de vertering van zetmeel wordt vertraagd. Ook verbetert het de glycemische controle en helpt het type twee diabetes te voorkomen en te beheersen.
  • Resveratrol is ook nuttig bij de bestrijding van obesitas. Het bevordert gewichtsvermindering door de oxidatie van de adipocyten te verbeteren en de energie te verhogen. Het vermogen van resveratrol om zich aan eiwitten te binden, voorkomt dat het spijsverteringsstelsel eiwitten, vetten en zetmeel op de juiste manier afbreekt.

Tekenen dat u resveratrol nodig heeft

Ons lichaam vertoont verschillende tekenen wanneer het niet in goede conditie is, en op dezelfde manier zijn er enkele tekenen die aantonen dat je resveratrol nodig hebt. Het bloed is een van de meest kritische indicatoren dat je trans-resveratrol nodig zou kunnen hebben. Als u hoge bloeddruk, bloedvet, of slechte bloedsuikerspiegel, is het tijd om te kiezen voor resveratrol supplementen. Het is ook gunstig als u te maken heeft met lever vet problemen of hoge bilirubine niveaus heeft.

Omdat je weet dat resveratrol beschikbaar is in druiven, bessen en wijn, vraag je je misschien af waarom je een supplement voor trans-resveratrol nodig hebt als je deze vruchten gemakkelijk kunt consumeren. Maar, nu je de voordelen van trans-resveratrol kent, zou je ook de betekenis van de dosering moeten kennen. Om het beter te begrijpen, laten we eens kijken naar een voorbeeld. Wanneer u één glas wijn drinkt, betekent dit dat u 1 mg trans resveratrol binnenkrijgt. En je hebt ongeveer 250 milligram nodig, dus 250 glazen rode wijn per dag drinken is geen duurzame of geadviseerde oplossing. Daarom is het essentieel om supplementen van hoge kwaliteit te nemen, zoals liposomale resveratrol, die u helpen de vereiste dosering te bereiken.

Buy Trans-resveratrol liposomal from purovitalis

Het zal u verbazen te weten dat resveratrol een extreem lage biologische beschikbaarheid heeft omdat het snel wordt afgebroken in de darmen en de lever, zodat slechts 1% ervan het bloed bereikt. Liposomen binden zich aan het darmcelmembraan, waardoor resveratrol direct de cel kan binnendringen. Op deze manier kunt u de maximale voordelen krijgen.

Conclusie

Een krachtige antioxidant met veel potentieel is resveratrol. Het is veelbelovend gebleken bij de behandeling van verschillende ziekten, zoals artritis en hartziekten. Je kunt een paar verschillende dingen doen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit deze krachtige antioxidant haalt en resveratrol tabletten slikt. Eet een voedzaam dieet zoals het blue zone dieet, rijk aan vers fruit en groenten. Dit zal de absorptie van resveratrol door je lichaam bevorderen. Ten tweede, ga voor regelmatige lichaamsbeweging. Door dit te doen, krijgt u een verhoogde bloedstroom en een betere verdeling van resveratrol door uw lichaam. Tot slot, onthoudt u zich van overmatig alcoholgebruik en roken. Deze praktijken kunnen de gunstige effecten van resveratrol tegengaan en de potentiële gezondheidsvoordelen tenietdoen.