NMN bijwerkingen - weet wat u kunt verwachten en hoe u risico's kunt verkleinen

Nicotinamide Mononucleotide, beter bekend als NMN, is een één-krachtige molecule die helpt in alle stofwisselingswegen van de cel. Deze molecule heeft talloze voordelen op het gebied van het leveren van energie, het versterken van het immuunsysteem, het behandelen van stofwisselingsstoornissen, het onderdrukken van veroudering, en zelfs het omkeren van het proces van de menopauze. Laten we er eens induiken, en kijken welke nicotinamide mononucleotide of nmn bijwerkingen er zijn en of nmn veilig is.

De zorg hier is echter of het nemen van nmn supplementen veilig is voor de menselijke gezondheid en of deze molecule enige potentiële bijwerkingen heeft. Bij welke dosis is NMN veilig voor de gezondheid? Is de juiste dosering en kwaliteit van NMN van belang?

Wij hebben het antwoord op al deze zorgen over NMN supplement bijwerkingen. U moet alle nodige informatie over NMN kennen voordat u de uiteindelijke beslissing neemt om NMN als een supplement te gebruiken.

Bestaan er NMN bijwerkingen? Is NMN veilig? Laten we in de NMN supplementen duiken. Illustratie van het ouder worden van de mens.

Is NMN veilig?

De wetenschappers doen uitgebreid onderzoek naar de eigenschappen, voordelen, dosering, en effecten van NMN op de menselijke gezondheid. Tot op heden zijn er geen potentiële bijwerkingen van NMN gevonden. Een heleboel klinische studies zijn in behandeling en onderzoekers hebben genoeg vertrouwen in hun positieve resultaten.

Veel wetenschappers en professionals in de gezondheidszorg gebruiken zelf NMN als een anti-verouderings en energie-boostende verbinding.

NMN bijwerkingen:

Momenteel zijn er geen bijwerkingen van NMN supplementen gemeld. Verschillende NMN studies bij knaagdieren toonden een positief effect op het metabolisme van spieren, lever, immuniteit, gezondheid van het hart, lever, en huid. Lange termijn studies bij ratten hebben geen ernstig of toxisch effect aangetoond gedurende de interventie van 12 maanden. Nog een enkel onderzoek bij mensen onthulde geen veiligheidszorgen voor enkele orale doses van 100, 250, en 500 mg van NMN. Bij 5 uur orale inname van NMN supplement, vonden wetenschappers geen veranderingen in lichaamstemperatuur, bloeddruk, hartslag, en lichaam zuurstof niveaus. Bovendien bleek uit laboratoriumtests dat alle resultaten binnen de normale grenzen vielen.

Verhoogt NMN de bloeddruk

Bloedonderzoek in het laboratorium bracht geen opmerkelijke verschillen aan het licht, afgezien van de niveaus van vier moleculen in het bloed, die binnen de normale grenzen bleven.

Veroorzaakt NMN kanker?

Er is enige bezorgdheid geweest over het gebruik van NAD boosters dat het kanker zou kunnen veroorzaken, of de groei ervan zou kunnen stimuleren. Tot nu toe zijn er 2 studies op muizen geweest die verkeerd zijn geïnterpreteerd. Er wordt gezegd dat het verlagen van het niveau van NAD in een hersentumor de groei vertraagt. Wat later is gerapporteerd als NAD veroorzaakt kanker.

Dr. David Sinclair en NMN

Het grote bewijs voor dit feit is Dr. David Sinclair die al vele jaren NMN supplementen neemt en geen bijwerkingen heeft waargenomen. Hij was de eerste persoon die dacht dat het mogelijk was om het verouderingsproces te vertragen en mensen weer jonger te maken.

Het enige probleem dat met NMN supplementen werd gemeld was de opslag ervan. Wanneer ze in een hete en warme omgeving werden bewaard, werden ze afgebroken tot Nicotinamide, wat schadelijk is voor het lichaam. Om deze reden, om dergelijke gevaren te vermijden moeten we NMN goed opslaan bij lage temperaturen. Specifiek in de koelkast. Er zijn dus geen bijwerkingen van nmn supplementen gerapporteerd.

NMN Bijwerkingen bij hoge dosering

Recent onderzoek heeft gesuggereerd dat een dosering van 500mg per dag veilig is voor menselijke consumptie. En het zal een positieve invloed hebben op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Voor mensen, ouder dan 60 jaar, is een orale dosering van 250 mg per dag voldoende, om kracht te bieden tegen de veranderingen gerelateerd aan het verouderingsproces.

Door het gebrek aan informatie over NMN, is het moeilijk om de optimale dosering van NMN supplementen te bepalen. Voordelen van het nemen van 250 mg tot 2.000 mg NMN per dag zijn gezien in studies.

Deze drie studies zijn de enige die het effect van het nemen van NMN supplementen in verschillende doseringen hebben onderzocht. Belangrijk is dat er geen dosis-respons relatie lijkt te zijn tussen de veiligheid en het gebruik van NMN.

Een andere recente klinische studie heeft aangetoond. Dat het nemen van 200-300mg/dag NMN voor een langere periode, d.w.z. tot zes maanden, voldoende is voor de menselijke gezondheid. Al deze studies hebben de positieve effecten van NMN op de menselijke gezondheid bewezen. NMN is veilig en geschikt voor menselijke consumptie. Leer meer over NMN poeder dosering en schema hier.

Kwaliteit van NMN

De kwaliteit van supplementen heeft een grote rol in hun werking. Alleen een supplement van hoge kwaliteit, gemaakt en geëvalueerd in een laboratorium, kan u de nodige resultaten geven. Wij kunnen instaan voor onze kwaliteit en garanderen u de beste resultaten. Wij zijn al lange tijd actief op de markt en ons succesverhaal is voor niemand verborgen.

Onze speciale processen, waaronder het gebruik van liposomale technologie, clean rooms en producttesten door derden, beloven een 99+ % zuivere kwaliteit en absorptie van het supplement.

Liposomale Technologie

Wij hebben speciale NMN capsules en poeder geproduceerd door middel van gepatenteerde liposomale technologie. Liposomale technologie helpt bij de betere absorptie en levering van het geneesmiddel in het lichaam. Het gebruik van liposomale technologie heeft de therapeutische waarde van ons supplement verhoogd en heeft de absorptie eigenschappen van de andere concurrerende partners beschikbaar in de markt verhoogd.

Conclusie

Er zijn verschillende voordelen, maar ook bijwerkingen van NMN. Dat is waarom meer klinische studies bij mensen nodig zijn om het potentiële effect volledig te testen. FDA zou deze verbinding ook moeten goedkeuren en het juiste dosis niveau voor dagelijks gebruik moeten bepalen. Toch maken de voordelen van NMN het een veelbelovend supplement voor zo vele redenen en dringt er bij mensen op aan om dit supplement te gebruiken in hun dagelijks leven.