Beste tijd om Resveratrol en NMN in te nemen - volgens de wetenschap

De moderne geneeskunde heeft veel vooruitgang geboekt op het gebied van veroudering, de oorzaken ervan en manieren om ze om te keren. Misschien wel de belangrijkste daarvan is het werk van Dr. David Sinclair, gepopulariseerd door Tony Robbins. Na tientallen jaren werken hebben Dr. Sinclair en zijn team ontdekt dat nicotinamide mononucleotide (NMN) en resveratrol - twee natuurlijk voorkomende chemicaliën in het menselijk lichaam - misschien wel de belangrijkste doorbraken zijn in de anti-verouderingsgeneeskunde. Laten we eens kijken wat het beste moment is om NMN en resveratrol in te nemen.

wanneer neem je nmn en resveratrol, wat is de beste tijd om resveratrol en nmn te nemen?

Na hun ontdekking zijn er tal van studies uitgevoerd. Die tonen hun voordelen aan bij het vertragen van veroudering, het verhogen van energie en het verbeteren van de algehele gezondheid. Echter, de beste tijd om resveratrol en NMN te gebruiken bleef een mysterie. Terwijl de populariteit van deze supplementen bleef stijgen door de jaren. Niemand wist wanneer men NMN of resveratrol moest nemen. Sommige zeiden dat de beste tijd om supplementen te nemen 's morgens is, terwijl anderen zeiden dat het het beste was om ze midden op de dag te nemen, en veel mensen hielden vast aan het traditionele tijdstip, namelijk 's avonds. Maar het goede nieuws is dat wetenschappers nieuwere richtlijnen hebben ontwikkeld voor wanneer je het best NMN of resveratrol moet innemen.

Beste tijd om NMN & Resveratrol in te nemen

Volgens nieuw onderzoek, kan de beste tijd om NMN en resveratrol in te nemen aanzienlijk verschillen, vooral voor bij de verschillende leeftijdsgroepen.

Wanneer Resveratrol innemen

Als het bijvoorbeeld gaat om resveratrol, moeten jonge mensen het 's nachts innemen en oudere mensen 's middags om een maximale efficiëntie te bereiken.

Wanneer NMN innemen

De beste tijd om NMN in te nemen verschilt echter niet veel voor jongeren en ouderen. Jongeren moeten NMN zes uur na het wakker worden innemen. Ouderen kunnen hetzelfde doen of het 's morgens innemen, omdat NMN soms een energieboost geeft.

Volg het circadiane ritme

Het is algemeen bekend in de geneeskunde dat het tijdstip van inname van een geneesmiddel de gewenste resultaten aanzienlijk beïnvloedt. Het menselijk lichaam heeft vele circadiane ritmes (interne klokken), die een 24-uurs cyclus van fysieke, mentale en gedragsveranderingen volgen. Ook de lever heeft een eigen circadiaan ritme dat de stofwisseling regelt. Aangezien NMN en resveratrol hun effecten tonen via de lever. Onderzoekers van de Universiteit van Waterloo zochten uit of de tijd om deze supplementen te nemen, ook een effect kan hebben op hun gewenste resultaten.

De onderzoekers maakten voor elke leeftijd een wiskundig model dat zich gedraagt als het circadiane ritme en het metabolisme van de lever van een jonge of oude muis. Zij ontdekten dat niet alleen het beste tijdstip om resveratrol in te nemen verschilt van dat van NMN, maar dat er ook een aanzienlijke variatie is voor wanneer elk van beide in te nemen bij verschillende leeftijdsgroepen. Het onderzoek is echter het eerste in zijn soort. En om tot sluitende resultaten te komen, zijn meer studies nodig.

NMN + Resveratrol bundel kopen

Maar één ding lijkt duidelijk: de voordelen van NMN en resveratrol hangen af van hoe oud je bent en hoeveel tijd er verstreken is. Aangezien wat je eet en wanneer je eet invloed heeft op je lichaam, hoe je ouder wordt en hoe gezond je leven is, moet je je bewust zijn van hoe ze samenwerken. En dat geldt ook voor NMN en Trans-Resveratrol. Terwijl de onderzoekers nieuwe inzichten blijven vinden in NMN en resveratrol. Moet u ernaar streven de nieuwere richtlijnen te volgen om de beste resultaten te bereiken.