7 Signalen dat u NAD boosters nodig heeft en wat u ervan kunt verwachten

Jagen op een levendig, gezond, spanningsvrij leven met een slim uiterlijk is de droom van ons allemaal, en het vervullen van de jouwe is geen onoverkomelijke uitdaging als je op de een of andere manier het niveau van de NAD productie in je lichaam kunt verhogen. Er is geen magische pil om alle ziektes in één keer te beteugelen. Maar NAD-boosters kunnen u helpen de meeste ziekten te bezweren waaraan de meesten van ons in elke fase van ons leven lijden. Een overvloed aan onderzoek naar NAD heeft aangetoond dat de meesten van ons lijden aan een tekort aan NAD zonder zelfs maar de tekenen van het tekort te kennen. NAD is net zo belangrijk voor ons als voeding voor het leven omdat het ons energie geeft om te werken, de kracht om stressvolle situaties te bedwingen en het helpt ons dingen snel te onthouden.

Als u ook een van die gekke kerel of vrouw bent die een tekort aan NAD in het lichaam heeft, maar zich niet bewust bent van de signalen dat u NAD-boosters nodig heeft en wat u ervan kunt verwachten, kan dit bericht levensreddend voor u zijn.

Beeld van gezichtvormige boom die zijn bladeren verliest zoals een mens zijn hersenfuncties verliest. Nad+ niveaus dalen met de leeftijd.

Signalen dat u NAD-boosters nodig hebt - Dit moet u weten 

1-Ageing

Hoewel we de tijd niet in de hand hebben en onze leeftijd niet in getallen kunnen uitdrukken, beschikken we over een krachtige formule om de gevolgen van het verouderingsproces in ons lichaam om te keren. Is het u ooit opgevallen waarom kinderen energieker zijn, een snelle groei vertonen, dingen sneller kunnen oppikken, efficiënt leren, snel genezen, minder depressief zijn en zelfs niet moe zijn nadat ze de hele dag gespeeld hebben? Dat komt omdat het productieniveau van NAD bij kinderen heel hoog is, bij volwassenen lager en bij ouderen beduidend lager. En we merken in onze omgeving dat kinderen niet lijden aan veel ziektes waar veel oudere mensen aan lijden. Dat komt door de overmaat aan opslag van NAD bij kinderen.

Naarmate we ouder worden, zijn we vatbaarder voor ouderdomsziekten zoals kanker, stofwisselingsstoornissen, sarcopenie, neurodegeneratieve aandoeningen en broosheid omdat ons lichaam onvoldoende NAD bevat. Het huidige bewijs impliceert dat een hoog niveau van NAD+ (geoxideerde vorm van NAD) de schadelijke effecten van veroudering kan omkeren.  

Dus, als u merkt dat de verouderingseffecten bij u meer uitgesproken zijn dan uw leeftijd, moet u NAD+ boosters, overwegen, een veelbelovende strategie om het NAD-niveau te verhogen.Afbeelding van Purovitalis NAD+ Booster Ondersteunend supplement product, voor DNA reparatie.

2 Cognitive achteruitgang

Als u zich lui voelt en afgeleid wordt van concentratie, zelfs als u zich probeert te concentreren, lijdt u wellicht aan een laag NAD gehalt. NAD boosters hebben een grote hype gekregen als een tegengif voor cognitie stoornissen. Cognitieve stoornissen manifesteren zich als verlies van hogere redelijkheid, leerstoornissen, gebrek aan intelligentie en concentratiestoornissen. Deze cognitieve stoornissen kunnen het gevolg zijn van de degeneratie van hersencellen tijdens trauma's en verwondingen in het hoofd. Atleten, spelers en soldaten zijn vatbaarder voor dergelijke problemen, en gelukkig kunnen de nadelige effecten ervan worden beperkt door het gebruik van NAD booster supplementen.

Uit een onderzoek bij mensen en muizen is gebleken dat verstoring van NAD bij mensen en muizen kan leiden tot cognitieve stoornissen, omdat verstoring van NAD leidt tot een tekort aan NAD. Suppletie met NAD tijdens de dracht heeft wonderen verricht om cognitieve stoornissen bij muizen te bestrijden, en soortgelijke resultaten worden verwacht bij mensen.

NAD is dus een patentformule om de hersencellen te verrijken met essentiële voedingsstoffen die onontbeerlijk zijn voor een goede werking van de hersenen. U kunt verwachten dat NAD de fundamentele chemische stof is voor het metabolisme van de hersenen en het herstellen van het DNA, wat resulteert in een scherpe intelligentie en alertheid.

3 Hoge bloeddruk

Elke persoon boven de 50 lijdt tegenwoordig aan hoge bloeddruk en hypertensie, en het is onontbeerlijk om deze ziekte in eerste instantie te verlichten. De natuurlijke nieuwsgierigheid in wetenschappers leidde ertoe te onderzoeken of NADH (gereduceerde vorm van NAD) veel neurologische aandoeningen kan behandelen, dan zou het hoge bloeddruk kunnen beteugelen.

Om dit verder te onderzoeken, behandelden zij 10 ratten met NADH gedurende tien weken, en in de eerste maand werden geen opmerkelijke veranderingen waargenomen. Maar na een maand stelden zij vast dat de bloeddruk op het vorige niveau bleef en lager was dan bij de ratten zonder NADH. Verschillende andere onderzoeksgroepen hebben een ongekende controle van hoge bloeddruk door NAD-boostersupplementen onderzocht. Wetenschappers onderzochten dat de systolische druk van de gerespecteerde mensen 10 keer lager was dan zonder het nemen van NAD supplementen, wat uiteindelijk leidde tot een vermindering van 25% van hartaanvallen.

Grafiekbeeld dat hoge bloeddruk vs normale bloeddruk en de symptomen laat zien

Dus, als u lijdt aan hoge bloeddruk, kan dit het teken zijn dat u NAD supplementen nodig heeft. Wetenschappers beweren niet dat dit een 100% accurate behandeling is voor mensen wier bloedspiegel niet onder controle te houden is zonder medicatie. Toch is het geschikt voor mensen met een matig niveau van hoge bloeddruk problemen.

4 Depressie

In dit tijdperk van egoïsme is depressie een veel voorkomende ziekte die leidt tot functionele en mentale disfunctie. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zal depressie in 2030 worden gerekend tot de ergste ziekte die de dood veroorzaakt. Hoewel depressie kan worden behandeld door ons te omringen met onze dierbaren en vele andere sociale factoren, zien we een piek in depressieve mensen.

Bij nadere bestudering van de productie van NAD bij verschillende mensen blijkt dat mensen met een laag niveau van NAD een hoger risico lopen op depressieangst, vrees en zelfmoordneiging. Intraveneuze inname van NAD in het menselijk lichaam vervult de volgende functies:

Het maakt neurotransmitters vrij die essentieel zijn voor het welzijn van de hersenen en het zenuwstelsel. Laat enzymen vrij die verantwoordelijk zijn voor kalmte, ontspanning en uiteindelijk de reden worden voor stemmingsverbetering.

Foto van trieste oude man met depressie

U kunt verwachten dat een langdurige NAD voedingstherapie depressies kan afweren door de Sirtuïnes op een gematigd peil te houden. Het welzijn van de Sirtuins-enzymen heeft een opmerkelijke invloed op het zenuwstelsel en voorkomt zo dat onze hersenen en hun cellen achteruitgaan. Als een persoon voelt dat hij in een alarmerend tempo lijdt aan depressie, kan dat een teken zijn dat hij NAD+ boosters of supplementen nodig heeft, hetzij intraveneus of oraal.

5 Chronische Vermoeidheid

Je moe voelen van dag tot dag na het uitvoeren van hectische taken gedurende de dag en na het sporten is geen vreemde zaak in het menselijk rijk. En het verdwijnt na het nemen van een rustpauze, zodat u zich fris voelt na het ontwaken in de vroege ochtend. Maar de zorg is dat je je niet fris voelt na het dutje, dat we rekenen tot Vermoeidheid. Vermoeidheid heeft dus niets te maken met je slaperig en slap voelen in normale activeiten.

NAD en vermoeidheid zijn inverses van elkaar. Dus, als u zich keer op keer lui voelt, lijdt u aan een laag NAD-niveau in uw lichaam. NAD booster supplementen zijn direct betrokken bij de verbetering van energieproductie mechanismen in het menselijk lichaam. Energie en vermoeidheid zijn invers van elkaar, terwijl een hoog niveau van NAD een hoge energie en minder vermoeidheid betekent. Het concept van de werking van NAD op cellulair niveau is zinvol bij de omzetting van voedsel in energie als een cellulair proces.

Het boosten van NAD helpt het lichaam te zorgen voor de biologische beschikbaarheid van alle noodzakelijke enzymen en co-enzymen die de middelen leveren om energie te produceren en vermoeidheid af te weren.

De wonderbaarlijke voedzame therapie die u kunt verwachten om het energieproductie mechanisme te stimuleren, zijn dus de NAD-boosters, die de keten van energieproductie en -opslag zullen doorbreken.

6 Gewichtstoename

50% van de Europeanen probeert kilo's kwijt te raken om extra lichaamsgewicht kwijt te raken. Gewichtsbeheersing is een uitdaging omdat het samenhangt met een groot aantal andere factoren, waaronder dieet, gewoonten om te bewegen of te wandelen, genetica en activiteitsniveaus. Maar het is geen onoverkomelijke uitdaging als je een NAD booster in je handpalm hebt.

Als u uw best doet om gewichtsverlies tegen te gaan, zijn al uw inspanningen tevergeefs. Misschien lijdt u aan interne problemen die niet kunnen worden opgelost met lichaamsbeweging en dieet, dus moet u denken aan NAD-boosters.

De universiteit van Texas ontdekte dat de aanmaak en het verbruik van NAD+ samenhangt met het glucosemetabolisme en de transformatie in preadipocyten. Het resultaat van preadipocyten is de aanmaak van adipocyten-vetcellen. Als er minder NAD+ in het lichaam is, neemt de omzetting van preadipocyten in de adipocyten toe, waardoor de vetcellen toenemen, wat leidt tot gewichtstoename. Om dezelfde reden zien we dat de meeste mensen aankomen als ze ouder worden, en de afname van NAD vermindert ook de energieproductie in het lichaam. Oudere mensen kunnen dus geen hectische of zware taken meer verrichten. Als gevolg daarvan kunnen veel cellulaire stofwisselingsprocessen in hun lichaam niet goed functioneren, en moeten zij de gevolgen dragen in de vorm van gewichtstoename.

Het komt erop neer dat u een gevoel van kilo's kwijtraken en een gezond, competent lichaam kunt verwachten als u NAD booster supplementen intraveneus of oraal inneemt.

7 Hersenaandoeningen

NAD+ zijn kritische metabolieten die betrokken zijn bij stressadaptatiereacties, en de enzymen die afhankelijk zijn van NAD+ zijn betrokken bij neurale stressbestendigheid. Een groot aantal degeneratieve neurale ziekten zoals de ziekte van Alzheimerdementie en de ziekte van Parkinson ontstaat als gevolg van een tekort aan NAD in het menselijk lichaam.

Het is moeilijk om de effecten van Alzheimer op de menselijke hersenen en het geheugen terug te draaien. Toch suggereren wetenschappers dat NAD+ booster kunnen helpen bij het regenereren van cellen die vernietigd worden bij de ziekte van Alzheimer. Celregeneratie kan het fatale effect van Alzheimer verminderen, maar NAD booster supplementen kunnen de aandoening nooit 100% behandelen. Hetzelfde is het geval met de ziekte van Parkinson, waarbij dopaminerge neuronen worden vernietigd, en NAD booster supplementen kunnen onze hersenen versterken om de stressvolle effecten van deze ziekte te beteugelen.

Hoewel het geen genezing is, kunt u een gevoel van kalmte en kracht in de hersenen verwachten als u NAD inneemt tijdens deze aandoeningen, dus het kan een levensreddende beslissing zijn als u tekenen van deze ziekten bij uw dierbaren voelt. Het belangrijkste voordeel van NAD+ boosters is dat ze weinig tot geen bijwerkingen hebben.

Conclusie

Als u voortijdig verouderingsverschijnselen voelt, u duizelig en slaperig voelt, zelfs na een katte-slaapje, en uw lichaam zelfs routinetaken niet meer wil uitvoeren. Of overgewicht of obesitas, ongecontroleerde bloeddruk, en het vergeten van uw essentiële taken worden uw gewoonte. Het kan erop wijzen dat uw lichaam NAD-boosters nodig heeft. NAD boosters zijn niet alleen de magische pil, u kunt het NAD-niveau in uw lichaam ook verhogen door een juist dieet en lichaamsbeweging. Maar als al deze trucs niet werken, kunt u NAD als alternatief innemen, zowel oraal als intraveneus. Toch worden intraveneuze NAD stimulerende supplementen gecategoriseerd als meer effectief.

References

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9893217/

https://www.springfieldwellnesscenter.com/louisiana-nad-treatment-center-programs/neurodegenerative-diseases-treatment-center-la/