NMN bijwerkingen - weet wat u kunt verwachten en hoe u risico's kunt minimaliseren

Je hebt misschien wel eens gehoord dat leeftijd maar een getal is, je wordt oud als je je energie en levenswil verliest. In het moderne tijdperk van wetenschap, innovatie en ontwikkeling is een gezond en actief leven op je 50e of 60e in volle gang niet langer een droom. Door slechts één magisch ingrediënt aan uw routine toe te voegen kunt u het proces van veroudering verslaan. Zelfs op 50-jarige leeftijd kunt u een ziekte- en ziektevrij leven leiden, zonder pijn in uw spieren, zonder bloeddruk en hartslagschommelingen. Dit lijkt misschien een beetje vreemd en onmogelijk voor u, maar geloof me, wij hebben een oplossing voor al uw anti-aging problemen. Laten we er in duiken, en kijken welke nicotinamide mononucleotide bijwerkingen er zijn. NMN supplement bijwerkingen.

Wat is NMN?

"Nicotinamide Mononucleotide", beter bekend als NMN, is een krachtig molecule die helpt in alle metabolische routes van de cel. Dit molecule heeft ontelbare voordelen in termen van het leveren van energie, het versterken van het immuunsysteem, het behandelen van stofwisselingsstoornissen, het onderdrukken van veroudering, en zelfs het omkeren van het proces van de menopauze.

Maar de vraag is of het nemen van NMN supplementen veilig is voor de menselijke gezondheid / zijn er mogelijke bijwerkingen verbonden aan dit molecule? Bij welke dosis is NMN veilig voor de gezondheid? Is de juiste hoeveelheid dosis en kwaliteit van NMN van belang?

Wij hebben het antwoord op al deze vragen over NMN. U moet alle noodzakelijke informatie over NMN kennen voordat u de uiteindelijke beslissing neemt om NMN als supplement te gebruiken.

Veiligheidszorgen over NMN:

Wetenschappers doen uitgebreid onderzoek naar de eigenschappen, voordelen, dosering en bijwerkingen van NMN op de menselijke gezondheid. Tot op heden zijn er geen potentiële bijwerkingen van NMN gevonden. Veel klinische proeven zijn in behandeling en de onderzoekers hebben genoeg vertrouwen in positieve resultaten.

Veel wetenschappers en professionals in de gezondheidszorg gebruiken zelf NMN als een anti-age en energie-booster molecuul.

 

 

Bijwerkingen van NMN:

Momenteel zijn er geen bijwerkingen van NMN supplementen gemeld. Verschillende NMN studies op knaagdieren toonden een positief effect op het metabolisme van spieren, lever, immuniteit, gezondheid van het hart, lever, en huid. Lange termijn studies bij ratten hebben geen ernstig of toxisch effect aangetoond gedurende de periode van 12 maanden.

Nog een enkel onderzoek bij mensen onthulde geen veiligheidszorgen voor enkele orale doses van 100, 250, en 500 mg van NMN. Bij 5 uur orale inname van NMN supplement, vonden wetenschappers geen veranderingen in lichaamstemperatuur, bloeddruk, hartslag, en lichaam zuurstof niveaus. Bovendien toonden laboratoriumtests aan dat alle resultaten binnen de normale grenzen vielen.

Verhoogt NMN de bloeddruk?

Bloedonderzoek in een laboratorium bracht geen opmerkelijke verschillen aan het licht, afgezien van het gehalte van vier moleculen in het bloed, dat binnen de normale grenzen bleef.

Dr. David Sinclair en NMN

Het grote bewijs van dit feit is Dr. David Sinclair die al vele jaren NMN supplementen gebruikt en geen enkele bijwerking heeft waargenomen. Hij was de eerste persoon die dacht dat het mogelijk was om het verouderingsproces te vertragen en mensen weer jonger te maken.

Het enige probleem dat met NMN supplementen werd gemeld was de opslag ervan. Wanneer het in een hete en warme omgeving werd bewaard, werd het afgebroken tot Nicotinamide, wat schadelijk is voor het lichaam. Om deze reden, om dergelijke gevaren te vermijden moeten we NMN goed opslaan bij lage temperaturen. Om precies te zijn in de koelkast. Er zijn dus geen bijwerkingen van nmn supplementen vastgesteld.

Dosering van NMN:

Het nemen van de juiste hoeveelheid NMN supplement is de sleutel tot succesvolle gezondheidsresultaten. Hoewel NMN niet is gecertificeerd door de FDA (Food and Drug Administration) dat is de reden waarom er geen vaste officiële dosis van NMN is. Dus, de hoeveelheid van de dosis kan worden gekozen op basis van de leeftijd en het gewicht van de persoon.

Dosering volgens lichaamsgewicht:

400-600 mg/dag is veilig voor mensen die 50 kg tot 70 kg wegen, en 800 mg/dag is veilig voor mensen die meer dan 80 kg wegen.

Dosering volgens leeftijd:

Recent onderzoek heeft gesuggereerd dat een dosering van 500 mg per dag veilig is voor menselijke consumptie en het zal een positieve invloed hebben op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Voor mensen boven de 60 jaar is een orale dosis van 250 mg per dag voldoende om positieve invloed te bieden tegen de veranderingen die samenhangen met het verouderingsproces.

Een andere recente klinische studie heeft aangetoond dat het innemen van 200-300mg/dag NMN voor een langere periode, d.w.z. tot zes maanden, voldoende is voor de menselijke gezondheid. Al deze studies hebben de positieve effecten van NMN op de menselijke gezondheid bewezen. NMN is veilig en geschikt voor menselijke consumptie. Meer informatie over NMN poeder dosering en schema vindt u hier.

Voordelen van NMN supplementen

NMN levert verschillende belangrijke gezondheidsvoordelen aan uw lichaam. Het speelt een centrale rol in alle cellulaire processen. Enkele belangrijke voordelen zijn:

Bevordert de doorbloeding en houdt de bloedvaten gezond

Verschillende dierstudies hebben aangetoond dat NMN de gezondheid van de bloedvaten onderhoudt. Door oxidatieve stress, verstijving van bloedvaten en het vermogen van de cel om zich te delen te verminderen.

Voorkomt gezondheidsziekten

Uw hartcellen hebben een constante aanvoer van NAD+ nodig, omdat het geen pauze neemt. Dit pompende orgaan kan zelfs zijn tempo niet vertragen zonder ernstige problemen. Zijn energiebehoefte is enorm, dus een goede NAD+ toevoer houdt uw hart gezond en voorkomt ziekten.

Verlaagt het risico op zwaarlijvigheid

Obesitas wordt in sterke mate geassocieerd met een groot aantal gezondheidsaandoeningen en kan moeilijk te behandelen zijn. Er is geen gemakkelijke remedie voor obesitas en de gerelateerde aandoeningen, waaronder diabetes en hypertensie. In verschillende dierstudies hebben NMN supplementen een soortgelijk caloriebeperkend effect laten zien, waardoor obesitas wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd.

Kwaliteit van NMN

De kwaliteit van supplementen speelt een grote rol in hun werking. Alleen een hoogwaardig supplement dat volgens strikte laboratoriumprotocollen is geproduceerd en getest, zal u de gewenste voordelen geven. Wij kunnen instaan voor onze kwaliteit en garanderen u de beste resultaten. Wij zijn al lange tijd actief op de markt en ons succesverhaal is voor niemand verborgen.

Onze speciale processen, waaronder het gebruik van liposomale technologie, Triple encapsulation en onafhankelijke product laboratoriumtesten laten de 99,9% zuivere kwaliteit en absorptie van het supplement zien.

Liposomale Technologie:

Wij hebben speciale NMN capsules en druppels geproduceerd door middel van gepatenteerde liposomale technologie. Liposomale technologie helpt bij de betere absorptie en levering van het supplement in het lichaam. Het gebruik van liposomale technologie heeft de therapeutische waarde van onze supplementen verhoogd en heeft de absorptie-eigenschappen van de andere concurrerende partners die beschikbaar zijn op de markt verhoogd.

Hoge biologische beschikbaarheid van NMN:

Ons bedrijf streeft naar een hoge biologische beschikbaarheid en dit hebben we bereikt door verschillende methoden te onderzoeken en te testen bij de productie van supplementen.

Zuiverheid van NMN:

Wij hebben speciale "cleanroom" faciliteiten voor de productie en het testen van onze producten. Deze eersteklas faciliteit belooft 99,9% zuiverheid.

Laboratories Test

Al onze producten zijn getest door een derde partij en zijn gecertificeerd door HALAL, ISO, HASCPA en GMP om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn en goed voor mensen om te consumeren.

Er zijn verschillende voordelen, maar ook bijwerkingen van NMN. Dat is waarom meer klinische studies bij mensen nodig zijn om het potentiële effect volledig te testen. FDA zou deze verbinding ook moeten goedkeuren en het juiste dosis niveau voor dagelijks gebruik moeten bepalen. Toch maken de voordelen van NMN het een veelbelovend supplement vanwege vele redenen en spoort het mensen aan om dit supplement in hun dagelijks leven te gebruiken.


Our Premium NMN Supplements