GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

oops

we kunnen de pagina niet vinden die u zoekt

of bekijk onze

Meest populaire Longevity Supplementen

Liposomaal Quercetine-supplement te koop bij Purovitalis. Liposomale Quercetine capsules zijn de meest toereikende manier voor uw lichaam om op te nemen.buy liposomal quercetin, made in europe
Quercetine Liposomaal
 35 - Met herhaalservice bespaar je tot 10%
Resveratrol supplement kopen, U kunt het beste kiezen voor Liposomale Trans-Resveratrol capsules.Take on capsule per day of trans-resveratrol. Buy Today
Resveratrol Liposomaal
 45 - Met herhaalservice bespaar je tot 10%
Liposomaal Spermidine-supplement, Spermidin Fusion Capsules bevatten 5 mg Spermidine in hoge dosering met toegevoegde vitamines.
Spermidine Supplement
Vanaf:  55 - Met herhaalservice bespaar je tot 10%
Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro