GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Beste tijden om Resveratrol en NMN in te nemen – volgens de wetenschap

wanneer neem je nmn en resveratrol, wat is de beste tijd om resveratrol en nmn te nemen?

De moderne geneeskunde heeft veel geleerd over wat veroudering veroorzaakt en hoe u het kunt stoppen. Misschien wel de belangrijkste daarvan is het werk van dr. David Sinclair, populair gemaakt door Tony Robbins. Na tientallen jaren werken hebben dr. Sinclair en zijn team ontdekt dat nicotinamide mononucleotide (NMN) en resveratrol  – twee natuurlijk voorkomende chemicaliën in het menselijk lichaam – zouden wel eens een van de belangrijkste doorbraken in de anti-verouderingsgeneeskunde kunnen zijn.  Laten we eens kijken wat de beste tijd is om nmn en resveratrol in te nemen.

Na hun ontdekkingen zijn er veel onderzoeken uitgevoerd. Daaruit blijkt hun voordelen bij het vertragen van veroudering, het verhogen van energie en het verbeteren van de algehele gezondheid. Het beste moment om resveratrol en NMN te gebruiken bleef echter een mysterie. Terwijl de populariteit van deze supplementen in de loop der jaren bleef stijgen. Niemand wist wanneer NMN of resveratrol te gebruiken. Sommige mensen zeiden dat de beste tijd om supplementen in te nemen ‘s ochtends was, terwijl anderen zeiden dat het het beste was om ze midden op de dag in te nemen, en veel mensen hielden vast aan de traditionele tijd, namelijk ‘s avonds. Maar het goede nieuws is dat wetenschappers nieuwere richtlijnen hebben ontwikkeld voor wanneer u NMN of resveratrol moet innemen.

Beste tijd om NMN & Resveratrol te nemen

Volgens nieuw onderzoek, kan de beste tijd om NMN en resveratrol in te nemen aanzienlijk verschillen, vooral voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Wanneer Resveratrol innemen

Voor resveratrol geldt bijvoorbeeld dat jonge mensen het ‘s avonds moeten innemen en oudere mensen ‘s middags om een maximale efficiëntie te bereiken.

Wanneer NMN innemen

Het beste moment om NMN in te nemen verschilt echter niet veel voor jongeren en ouderen. Terwijl jonge mensen NMN zes uur na het wakker worden moeten innemen. Oudere mensen kunnen hetzelfde doen of het ‘s ochtends innemen, omdat NMN soms een energieboost geeft.

Volg de circadiane ritmes

Het is algemeen bekend in de geneeskunde dat het tijdstip van inname van een medicijn de gewenste resultaten aanzienlijk beïnvloedt. Het menselijk lichaam heeft veel circadiane ritmes (interne klokken), die een 24-uurs cyclus van fysieke, mentale en gedragsveranderingen volgen. Ook de lever heeft zijn eigen circadiane ritme dat de stofwisseling reguleert. Aangezien NMN en resveratrol hun effecten via de lever laten zien. Onderzoekers van de Universiteit van Waterloo zochten uit of het tijdstip om deze supplementen in te nemen. ook een effect kan hebben op de gewenste resultaten.

De onderzoekers maakten voor elke leeftijd een wiskundig model dat zich gedroeg als het circadiane ritme en het metabolisme van de lever van een jonge of oude muis. Ze ontdekten dat niet alleen de beste tijd om resveratrol in te nemen verschilt van die van NMN, maar dat er ook een significante variatie is in de tijdstippen van inname tussen verschillende leeftijdsgroepen. Het onderzoek is echter het eerste in zijn soort. En om tot sluitende resultaten te komen, zijn meer onderzoeken nodig.

resveratrolbundle

Maar één ding lijkt duidelijk: de voordelen van NMN en resveratrol hangen af van hoe oud je bent en hoeveel tijd er is verstreken. Omdat wat je eet en wanneer je eet je lichaam beïnvloedt, hoe je veroudert en hoe goed je leven is, moet je je bewust zijn van hoe ze samenwerken. En hetzelfde geldt voor NMN en trans-resveratrol. Terwijl onderzoekers nieuwe inzichten blijven vinden in NMN en resveratrol. Zou je moeten streven naar het volgen van de nieuwere richtlijnen om de grootste effecten te bereiken.

hoogwaardige supplementen  Liposomale technologie Gemaakt in de EU Door derden getest lab

Ervaar het leven ten volle want je verdient het beste! Probeer de supplementen van Purovitalis!

Share:

Picture of Purovitalis News

Purovitalis News

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro