GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €50

Analysecertificaten

Our promise

We garanderen 99% zuiverheid

Onze eigen wetenschappers bundelen hun expertise en inzichten uit klinische onderzoeken in producten en diensten die daadwerkelijk werken, 99% schoon zijn en van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid. We zeggen niet dat je 150 jaar kunt worden, maar wat we wel zeggen, is dat dankzij de huidige wetenschap, het mogelijk is om de genetische klok een stukje terug te zetten. Hierdoor kun je in jouw latere jaren vitaal, krachtig en stralend blijven. Dus, aan de slag!

Toegewijd aan transparantie en eerlijkheid

Bij Purovitalis zetten we ons volledig in voor openheid, strikte standaarden en wetenschappelijke topkwaliteit. Om te garanderen dat we altijd de allerhoogste kwaliteit leveren, laten we al onze producten consequent testen door onafhankelijke externe laboratoria. Dit geeft jou de zekerheid dat onze producten aan de rigoureuste eisen voldoen en je volledige gemoedsrust bieden.

Zuiverheid en Topkwaliteit, Opnieuw Gedefinieerd

Onze NMN, exclusief uit Litouwen, staat als de enige Europese mededinger, met een indrukwekkende zuiverheid van meer dan 99%. Aangevuld met onze premium Zwitserse liposomen en vervaardigd in Nederland, zijn we meer dan alleen supplementen; we zijn een toewijding aan ongeëvenaarde kwaliteit. We beloven niet dat je over gebouwen zult springen, maar met onze toewijding zul jij je zeker op de top van de wereld voelen. Ouder worden? Doe het met stijl en kracht!

ANALYSECERTIFICATEN

Vandaag groen, Morgen helder

Onze toewijding aan het milieu weerspiegelt onze inzet voor kwaliteit. Door te kiezen voor premium Miron Glass flessen in plaats van conventioneel plastic, geven we prioriteit aan zowel elegantie als milieubewustzijn. Met onze gehele productlijn geworteld in Europa, garanderen we niet alleen topkwaliteit, maar verminderen we ook aanzienlijk onze ecologische voetafdruk. Voor ons gaat het niet alleen om levensduur; het gaat om het creëren van een duurzame erfenis voor toekomstige generaties. Kies voor ons, kies voor een groenere toekomst. Duik in milieubewuste uitmuntendheid.

 Gratis verzending vanaf €35
 Meer dan 10.000 tevreden klanten
 Gemaakt in Nederland

Voor 23:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro