GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

Word onderdeel van de

#PurovitalisFamily

Gepassioneerd over Purovitalis? We zijn op een zoektocht naar Brand Ambassadors van elke grootte om de passie te delen.

Word lid van de Purovitalis Familie: Word een ambassadeur!

Wij geloven in de kracht van de community en de invloed van mensen die zich kunnen vinden in de waarden van ons merk. Onze merkambassadeurs zijn niet zomaar vertegenwoordigers; ze maken integraal deel uit van onze familie en helpen ons om onze producten en waarden uit te dragen. Als je gepassioneerd bent door ons merk en deel wilt uitmaken van onze journey, lees dan verder om te ontdekken hoe je een Purovitalis Brand Ambassador kunt worden.

Ontmoet onze ambassadeurs

inge de bruijn

Met een oeuvre van acht Olympische medailles staat Inge de Bruijn bekend als een van de legendes van het vrouwenzwemmen. Ze begon haar passie voor zwemmen op de jonge leeftijd van 7 jaar en op haar 17e had ze haar eerste medaille bij de wereldkampioenschappen al in de wacht gesleept. Op de Olympische Spelen van Sydney in 2000 kwam haar talent volledig tot uiting, met het winnen van drie gouden medailles. Haar medailletocht hield daar echter niet op; ze vervolgde haar succesvolle reeks in Athene en bracht haar totaal op een indrukwekkende vier gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles. Deze prestatie bekroont haar als de meest succesvolle Nederlandse vrouwelijke atlete op de Olympische Zomerspelen. Purovitalis is trots om Inge als onze Brand Ambassador te hebben, omdat haar toewijding en prestaties perfect aansluiten bij waar ons merk voor staat. Samen willen we inspireren en bijdragen aan een gezonde, gepassioneerde levensstijl.

inge de bruijn purovitalis ambassadeur

Voordelen van een ambassadeur

Exclusieve kortingen

Geniet van speciale kortingen op al onze producten, speciaal voor onze ambassadeurs.

Ontvang commissie

Voor elke verkoop via jouw doorverwijzing verdien je een commissie als blijk van onze waardering.

Early Access

Probeer als eerste onze nieuwe producten uit en geef feedback.

gratis merchandise

Ontvang op maat gemaakte merchandise van Purovitalis.

Evenementen

Exclusieve evenementen, workshops en ontmoetingen bijwonen die enkel voor onze ambassadeursfamilie georganiseerd worden.

Ambassadeur worden

Deel onze visie

Zorg er in de eerste plaats voor dat je de waarden en missie van ons merk deelt. We zijn op zoek naar mensen die echt van onze producten houden en erin geloven.

Meld je aan

Vul ons online formulier in en geef alle nodige informatie over jezelf, je online aanwezigheid en waarom je Purovitalis wilt vertegenwoordigen.

Wees actief

Blijf actief op je sociale media. We zien graag dat onze potentiële ambassadeurs actief een gezonde levensstijl promoten en contact houden met hun volgers.

Beoordeling

Ons team beoordeelt alle aanvragen. Als je wordt geselecteerd, nemen we contact met je op voor meer informatie en de volgende stappen.

Welkom bij de familie

Na goedkeuring ontvang je een welkomstpakket met alle benodigdheden om je ambassadeurspad te beginnen.

Ambassadeurs

Als je een toegewijde groep volgers hebt die het hoogste belang hecht aan welzijn en longevity, dan ben jij wellicht de Brand Ambassador die wij zoeken. Ontdek meer door op de knop hieronder te drukken. Zelfs als je nog niet helemaal klaar bent, hebben we diverse programma’s om je te ondersteunen in je groei naar het perfecte ambassadeursprofiel. Begin vandaag nog jouw avontuur met Purovitalis!

Affiliates

Heb je een blog, podcast, YouTube-kanaal, livestream of een ander platform waar je gepassioneerd over bent? Zet je invloed om in inkomsten met het affiliate programma van Purovitalis. Duik in een samenwerking die niet alleen geld oplevert voor je platform, maar ook in lijn is met een merk dat gezondheid en welzijn promoot. Tik op de knop hieronder en ontdek de voordelen van een affiliate partner van Purovitalis.

Aanvraag formulier

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro