GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €50

Word partner: Word vandaag nog Affiliate!

Verdien tot 30% Commissie en levenslang inkomen met ons Affiliate Programma.

sign up for purovitalis affiliate program and earn up to 30% commission

Verdien tot 30% Commissie en levenslang inkomen met ons Affiliate Programma.

Genereer inkomsten uit uw platform! Neem deel aan het affiliate programma van Purovitalis en maak van uw blog, livestream, YouTube-kanaal, podcast of ander platform een lucratieve bron van inkomsten. Verdien royale commissies door gebruik te maken van uw publiek en expertise. Begin vandaag nog met geld verdienen!

De voordelen

Word vandaag nog lid van ons zeer aantrekkelijke partnerprogramma en profiteer van uw eigen verdienpotentieel! Als gewaardeerde partner kunt u tot 30% commissie verdienen op elke succesvolle doorverwijzing die u maakt. Maar dat is nog niet alles! Wij geloven in langdurige partnerschappen en daarom bieden wij levenslange commissie. Dit betekent dat u commissies blijft verdienen op elke volgende aankoop van uw doorverwezen klanten, zodat u verzekerd bent van een vaste inkomstenstroom. Mis deze kans niet om uw financiën op te krikken en uw toekomst veilig te stellen. Of u nu een wellnessblogger, een fitnessgoeroe of een gezondheidsbewuste influencer bent, ons affiliateprogramma biedt de perfecte mogelijkheid om geld te verdienen met uw platform. Meld u nu aan en begin met verdienen met ons affiliateprogramma!

Waarom samenwerken met Purovitalis?

Werk samen met Purovitalis, het toonbeeld van topkwaliteit in longevity-supplementen. Onze supplementen worden vakkundig in Europa gemaakt, zodat u verzekerd bent van de hoogste productie- en inkoopnormen. Met een zuiverheid van maar liefst 99% leveren onze producten optimale effectiviteit. Wij zijn trots op ons innovatieve liposomale afgiftesysteem, dat de absorptie van voedingsstoffen maximaliseert voor superieure resultaten. Door samen te werken met Purovitalis sluit u zich aan bij een merk dat kwaliteit, wetenschappelijke nauwkeurigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Ervaar de kracht van onze geavanceerde longevity supplementen en begin samen met ons aan een reis van optimale gezondheid en welzijn.

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro