GRATIS VERZENDING | Bij bestellingen boven €35

7 Tekenen dat u het NAD-niveau moet verhogen en wat u ervan kunt verwachten

Nad+ niveaus dalen met de leeftijd, moet je nad niveaus verhogen? Wat kun je verwachten als je nad-niveaus verhoogt?

Op jacht gaan naar een levendig, gezond, spanningsvrij leven met een slim uiterlijk is de droom van ons allemaal, en die van u vervullen is geen onoverkomelijke uitdaging als u op de een of andere manier het nad-niveau en de productie in uw lichaam kunt stimuleren. Er bestaat geen magische pil om alle ziekten in één keer te bestrijden. Maar NAD-boosters kunnen u wel helpen om de meeste ziekten, waar de meesten van ons in elke fase van ons leven aan lijden, af te weren. Uit een overvloed aan onderzoeken naar NAD is gebleken dat de meesten van ons aan een NAD-tekort lijden zonder zelfs maar de tekenen van het tekort te kennen. NAD is net zo belangrijk voor ons als voedsel om te leven, omdat het ons energie geeft om te werken. Het vermogen om stressvolle situaties te beheersen en het helpt ons om dingen snel te onthouden.

Als u ook een van de mensen bent die een tekort aan NAD in het lichaam heeft, maar zich niet bewust is van de tekenen dat u nad niveaus moet stimuleren. Dit bericht kan levensreddend voor u zijn.

7 Tekenen dat u NAD een boost moet geven – Dit moet u weten

1-Veroudering

We kunnen de tijd niet stilzetten of het verouderingsproces in ons lichaam vertragen. Maar we hebben wel een krachtige formule om de symptomen van veroudering om te keren. Hebt u zich ooit afgevraagd waarom kinderen energieker zijn, sneller groeien, sneller oppakken, sneller leren, sneller genezen, minder depressief zijn. En zelfs na een hele dag spelen niet moe zijn? Omdat de NAD-productie hoog is bij kinderen, laag bij volwassenen en aanzienlijk lager bij ouderen. En we zien dat kinderen niet hoeven te lijden aan veel van de ziekten die oudere mensen wel hebben. Dat komt door de overtollige voorraad NAD bij kinderen.

Naarmate we ouder worden, zijn we vatbaarder voor ouderdomsziekten zoals kanker, stofwisselingsstoornissen, sarcopenie, neurodegeneratieve aandoeningen en kwetsbaarheid omdat ons lichaam onvoldoende NAD heeft. Er zijn aanwijzingen dat een hoog niveau van NAD (geoxideerde vorm van NAD) de negatieve effecten van veroudering kanomkeren .

Dus als u merkt dat de verouderingseffecten bij u meer uitgesproken zijn dan uw leeftijd, moet u NAD-boosters overwegen, een veelbelovende strategie om de NAD-spiegels te verhogen.

Koop nmn supplement van purovitalis, met de hoogste opnamen en meeste zuivere kwaliteit

2 Stoornissen in de cognitie

Als u zich lui en afgeleid voelt, zelfs als u zich probeert te concentreren. Dan lijdt u misschien aan een laag NAD-gehalte. NAD-boosters hebben een grote hype gekregen als tegengif voor cognitiestoornissen. Cognitieve stoornissen uiten zich als verlies van hogere redeneringen, leerproblemen, gebrekkige intelligentie en concentratiestoornissen. Deze cognitieve stoornissen kunnen het gevolg zijn van degeneratie van hersencellen tijdens trauma’s en verwondingen aan het hoofd. Atleten, spelers en soldaten zijn vatbaarder voor dergelijke problemen, en gelukkig kunnen hun nadelige effecten worden beperkt door NMN-supplementen te gebruiken.

Een onderzoek bij mensen en muizen toonde aan dat verstoring van NAD bij mensen en muizen kan leiden tot cognitieve stoornissen, omdat verstoring van NAD resulteert in een tekort aan NAD. Het toedienen van NAD-supplementen tijdens de dracht deed wonderen om cognitieve stoornissen bij muizen te bestrijden, en er worden vergelijkbare resultaten verwacht bij mensen.

NAD is dus een gepatenteerde formule om hersencellen te baden en te verrijken met essentiële voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor het goed functioneren van de hersenen. U kunt verwachten dat NAD de fundamentele chemische stof is voor het metabolisme van de hersenen en het herstellen van DNA, wat resulteert in een scherpe intelligentie en alertheid.

3 Hoge bloeddruk

Iedereen boven de 50 heeft tegenwoordig last van hoge bloeddruk en hypertensie. En het is onmisbaar om deze ziekte in eerste instantie te verlichten. De natuurlijke nieuwsgierigheid van wetenschappers leidde ertoe dat ze gingen onderzoeken of NADH (gereduceerde vorm van NAD) veel neurologische aandoeningen kan behandelen, en of het hoge bloeddruk kan tegengaan.

Om dit verder te onderzoeken behandelden ze 10 ratten tien weken lang met NADH, en in de eerste maand werden er geen opmerkelijke veranderingen waargenomen. Maar na een maand merkten ze dat de bloeddruk op het oude niveau bleef en lager was dan bij de ratten zonder NADH. Verschillende andere onderzoeksgroepen hebben een ongekende controle van hoge bloeddruk onderzocht bij het stimuleren van NAD. Wetenschappers onderzochten dat de systolische snelheid van de gerespecteerde mensen 10 keer lager was dan zonder het innemen van NAD-supplementen, wat uiteindelijk leidde tot een vermindering van 25% van het aantal hartaanvallen.

Graphic that show high blood pressure vs normaal blood pressure and it symptoms. A reason you need NAD Booster

Dus als u last heeft van een hoge bloeddruk, kan dit een teken zijn dat u NAD-supplementen nodig heeft. Wetenschappers beweren niet dat dit een 100 juiste behandeling is voor mensen van wie de bloedspiegel niet onder controle te houden is zonder medicatie. Toch is het geschikt voor mensen met een matig niveau van hoge bloeddrukproblemen.

Teken 4 dat u NAD moet stimuleren: Depressie

In dit tijdperk van egoïsme is depressie een veel voorkomende ziekte die leidt tot functionele en mentale disfunctie. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zal depressie in 2030 de ergste doodsziekte zijn. Hoewel depressie behandeld kan worden door ons te omringen met onze geliefden en vele andere sociale factoren, zien we een piek in depressieve mensen.

Door te graven in de casestudy van de productie van NAD bij verschillende mensen, wordt duidelijk dat mensen met een laag NAD-niveau een hoger risico lopen op depressie, angst, bezorgdheid en zelfmoordneiging. Intraveneuze inname van NAD in het menselijk lichaam vervult de volgende functies:

Het maakt neurotransmitters vrij die essentieel zijn voor het welzijn van de hersenen en het zenuwstelsel. Het maakt enzymen vrij die verantwoordelijk zijn voor kalmte, ontspanning en uiteindelijk de reden worden voor stemmingsverbetering.

Picture of sad old man with depression

U kunt verwachten dat langdurige NAD-voedingstherapie depressies kan afweren door de Sirtuïnes op een gematigd tempo te houden. Het welzijn van Sirtuïne-enzymen heeft een opmerkelijke invloed op het zenuwstelsel en voorkomt zo dat onze hersenen en hun cellen achteruitgaan.

5 Chronische vermoeidheid

Zich van dag tot dag moe voelen na het uitvoeren van hectische taken gedurende de dag en na het sporten is niet iets vreemds in de menselijke wereld. En het verdwijnt na een rustpauze, zodat u zich fris voelt als u ‘s morgens wakker wordt. Maar het probleem is dat u zich niet fris voelt na een gordeldierenslaapje, wat wij onder Vermoeidheid rekenen. Vermoeidheid heeft dus niets te maken met u slaperig en slaperig voelen tijdens de routine.

NAD en Vermoeidheid zijn inversies van elkaar. Dus als u zich keer op keer lui voelt, lijdt u aan een laag NAD-niveau in uw lichaam. Het stimuleren van NAD met een NMN-supplement is direct betrokken bij de verbetering van de energieproductiemechanismen in het menselijk lichaam. Energie en Vermoeidheid zijn elkaars tegenpolen, terwijl een hoog NAD-niveau veel energie en minder Vermoeidheid betekent. Het concept van de werking van NAD op cellulair niveau is zinvol bij de omzetting van voedsel in energie als cellulair proces.

Het stimuleren van NAD helpt het lichaam om ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke enzymen en co-enzymen biobeschikbaar zijn, wat de hulpmiddelen biedt om energie te produceren en Vermoeidheid af te wenden.

6 Toename in gewicht

50% van de Europeanen probeert kilo’s kwijt te raken om extra lichaamsgewicht kwijt te raken. Hoewel gewichtsbeheersing een uitdaging is vanwege de associaties met een groot aantal andere factoren, waaronder voeding, bewegings- of wandelgewoonten, genetica en activiteitsniveaus.

De Universiteit van Texas ontdekte dat de aanmaak en het verbruik van NAD verband houdt met het glucosemetabolisme en de transformatie tot preadipocyten. Het resultaat van preadipocyten is de aanmaak van adipocyten-vetcellen. Als er minder NAD in het lichaam is, neemt de omzetting van preadipocyten in adipocyten toe, waardoor het aantal vetcellen toeneemt, wat leidt tot gewichtstoename. Om dezelfde reden zien we dat de meeste mensen aankomen naarmate ze ouder worden, en de afname van NAD vermindert ook de energieproductie in het lichaam. Oudere mensen kunnen dus geen hectische of zware taken meer uitvoeren. Als gevolg daarvan kunnen veel cellulaire stofwisselingsprocessen in hun lichaam niet goed verlopen en moeten ze de gevolgen dragen in de vorm van gewichtstoename.

7 Hersengerelateerde ziekten

Weerstand tegen zenuwstress is gebaseerd op NAD-metabolieten en NAD-afhankelijke enzymen. Degeneratieve neurologische ziekten zoals Alzheimer, dementie en Parkinson worden toegeschreven aan een tekort aan NAD in het lichaam.

Het is moeilijk om de effecten van Alzheimer op de menselijke hersenen en het geheugen terug te draaien. Toch suggereren wetenschappers dat het stimuleren van NAD kan helpen bij het regenereren van cellen die bij de ziekte van Alzheimer worden vernietigd. Celregeneratie kan het fatale effect van Alzheimer verminderen, maar NAD-supplementen kunnen de aandoening nooit 100% behandelen. Hetzelfde geldt voor de ziekte van Parkinson, waarbij dopaminerge neuronen vernietigd worden, en het stimuleren van NAD met supplementen kan onze hersenen versterken om de stressvolle effecten van deze ziekte te beteugelen.

Hoewel het geen genezing is, kunt u een gevoel van kalmte en sterkere hersenen verwachten als u NAD inneemt tijdens deze aandoeningen, dus het kan een levensreddende beslissing zijn als u tekenen van deze ziekten bij uw dierbaren voelt.

Conclusie van waarom u NAD moet Boosten

Als u voortijdig tekenen van veroudering voelt. U voelt zich duizelig en slaperig, zelfs na een dutje, en uw lichaam weigert zelfs routinetaken uit te voeren. Of overgewicht of obesitas, ongecontroleerde bloeddruk en het vergeten van essentiële taken worden uw gewoonte. Dit kan erop wijzen dat uw lichaam een boost van NAD nodig heeft. NMN-supplementen zijn niet de enige toverpil. U kunt de NAD-niveaus in uw lichaam ook verhogen door een goed dieet en lichaamsbeweging. Maar als al deze trucs niet werken. U kunt NAD verwachten als alternatief voor inname, zowel oraal als intraveneus.

Referenties

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9893217/

https://www.springfieldwellnesscenter.com/louisiana-nad-treatment-center-programs/neurodegenerative-diseases-treatment-center-la/

hoogwaardige supplementen  Liposomale technologie Gemaakt in de EU Door derden getest lab

Ervaar het leven ten volle want je verdient het beste! Probeer de supplementen van Purovitalis!

Share:

Picture of Purovitalis News

Purovitalis News

Close

Prof. Dr. Andrea Maier

Prof. Dr. Andrea Maier is internist en hoogleraar veroudering (“longevity medicine”) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Melbourne, Australië. Ze bestudeert het verouderende lichaam en zoekt naar anti-verouderingsbehandelingen. Ze leidt het Center for Healthy Longevity in Singapore.
Waarom gaan we geleidelijk achteruit tijdens ons gemiddelde leven van meer dan 80 jaar? Kunnen we dat proces stoppen? Of misschien zelfs omkeren? En in hoeverre zouden we dat eigenlijk moeten willen? Maier geeft praktische tips over hoe we onze levensduur kunnen verlengen en tegelijkertijd gezond kunnen blijven.

Onderwerpen waar Andrea Maier het over heeft

  • Gezondheid
  • Veroudering en verjonging
  • Interventies om veroudering tegen te gaan
  • Gerontologie
  • Innovatie in de geneeskunde
  • Geneeskunde

 

Achtergrond Andrea Maier

Andrea Maier studeerde in 2003 af in de geneeskunde aan de Universiteit van Lübeck. Ze specialiseerde zich in interne geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum en koos vervolgens voor de subspecialisatie Geriatrie. Hier begon haar onderzoek naar veroudering.

Waarom herhaalservice?

Bij het nemen van supplementen is consistentie de sleutel. Het kan een tijdje duren voordat u resultaten ziet, daarom is de herhaalservice kosteneffectief.

*vanaf €35 euro